Τσέκαρε αν σε αφορά

 

Ακόμα κι αν δεν το πιστεύει σχεδόν κανείς μας λόγω των αλλοπρόσαλλων καταστάσεων που βιώνουμε εν μέσω πανδημίας, ο Σεπτέμβριος μόλις μας επισκέφθηκε. Στο μήνα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον κατεργάρη που επιστρέφει στον πάγκο του, τα κλισέ του τύπου «Wake me up when September ends» δίνουν και παίρνουν, ενόσω προσπαθούμε να μην υποκύψουμε σε παντός είδους καταστροφολογίες από τις οποίες βαλλόμαστε όπου κι αν βρεθούμε.

 

 

Τα παρακάτω τρία ζώδια έχουν κάθε λόγο για να είναι περισσότερο αισιόδοξα για το ξεκίνημα του φθινοπώρου, καθώς τα άστρα λένε ότι ευνοούνται και άρα θα καλοπεράσουν:

 

zodia chillin

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου): Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και η παραγωγικότητά σου και αντλείς έμπνευση

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για σένα από το να βρίσκεσαι στο στοιχείο σου. Ο Σεπτέμβριος σε αναζωογονεί και ενισχύει την ενεργητικότητά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τσεκάρεις τι χρειάζεται βελτίωση στη ζωή σου, γιατί θα μπορέσεις να το εφαρμόσεις. Με τον Ερμή στο Ζυγό να κάνει τα μαγικά του στον έκτο οίκο σου (ευθύνες και καθημερινότητα), δεν έχεις απολύτως τίποτα να φοβηθείς, παρά μόνο να προχωρήσεις μπροστά.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

 

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου): Εστιάζεις στον εαυτό σου και νιώθεις υπέροχα

Καταρχάς, χρόνια πολλά Παρθένε! Πέρα από το ότι ο Σεπτέμβριος είναι δικαιωματικά ο μήνας σου, σου προσφέρει μία ωραιότατη λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνεις. Ευνοούνται οι συνεργασίες και η καλή επικοινωνία με τους άλλους, οπότε μη σου φανεί περίεργο αν εμφανιστεί κάποια… σχέση στον ορίζοντα. Ο Ερμής στο Ζυγό θα σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να μην ξεχνάς τη λέξη αυτοεκτίμηση και να παλεύεις για τις επιθυμίες σου. Για αρχή, συγχώρεσε εσένα πρώτα και όλους τους υπόλοιπους που κάτι σου έκαναν στο παρελθόν. Σου το οφείλεις για να ηρεμήσεις επιτέλους.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου): Γίνεσαι το αφεντικό του εαυτού σου

Ως γνωστόν τα όρια εμείς τα βάζουμε στους εαυτούς μας και πλέον αισθάνεσαι την ανάγκη να πατήσεις ακόμη πιο γερά στα πόδια σου βασιζόμενος στις δικές σου δυνάμεις και μόνο. Η πανσέληνος στους Ιχθείς θα φέρει μαζί της όλες τις απαντήσεις που αναζητάς μαζί με την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι ως άνθρωπος. Παράλληλα, ο Ερμής στο Ζυγό λειτουργεί εμπρηστικά -με την καλή έννοια- στον τομέα της καριέρας και αυτομάτως γοητεύεις τους ανωτέρους σου στη δουλειά. Γενικώς, μη διστάσεις να μιλήσεις έξω από τα δόντια για το οτιδήποτε, ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

 

Πηγή: marieclaire.gr