Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που έθεσε η κυβέρνηση για την πόλη των Χανίων, απαγορεύεται η διεξαγωγή εκδηλώσεων με αποτέλεσμα την ακύρωση του φετινού “SouthBreak Jam”

 

Μετά το καθεστώς ειδικών μέτρων που μπήκε η πόλη των Χανίων και την ουσιαστική απαγόρευση εκδηλώσεων, οι διοργανωτές του SouthBreak Jam αποφάσισαν την ακύρωση της εκδήλωσης. 

Παρόλα αυτά, επειδή θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους χορευτές να πάρουν μέρος, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός διαδικτυακά και να γίνει έστω και με αυτόν το τρόπο.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ε-Βattle, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Ακολουθεί και η σχετική ανακοίνωση:

 

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους!

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που έθεσε η κυβέρνηση για την πόλη μας, απαγορεύεται η διεξαγωγή εκδηλώσεων με αποτέλεσμα την ακύρωση του φετινού “SouthBreak Jam”.

Ως διοργάνωση αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός διαδικτυακά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους χορευτές να πάρουν μέρος έστω και με αυτό τον τρόπο, λόγω των συνθηκών που επικρατούν τους τελευταίους μήνες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που παρ’ όλα τα γεγονότα μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα και όλους εσάς, τους χορευτές για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και τη συμμετοχή σας, που κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ε-Βattle, στο οποίο να επισημανθεί οτι θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα και δώρα!

Με εκτίμηση,
Μάνος Κατσιαδάκης
Ηλέκτρα Ψαράκη

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!