Ποιοι εισέβαλαν στην οθόνη και έκοψαν πρώτοι το νήμα της τηλεοπτικής σεζόν αλλά και των εντυπώσεων

 

Έφτασαν νωρίς. Για να προλάβουν τους απέναντι και για να κατακτήσουν πρώτοι τη συνήθεια. Κατακτιέται όμως η συνήθεια όταν οι επιλογές είναι πολλές και καλές; Θα δείξει. Πάντως η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων τηλεθεατών είναι ο σχολιασμός προσώπων και απ’ ότι φάνηκε μια χαρά τους ήρθε η έναρξη της τηλεοπτικής περιόδου. Φουλ στα πρόσωπα και φουλ στον σχολιασμό.

Κορυφή στο σύνολο των προτιμήσεων η Ιωάννα Μαλέσκου. Στην πρεμιέρα έλαμψε και γοήτευσε τα πλήθη. Στην δεύτερη εμφάνιση κατάφερε να βγει πιο χαλαρή, πιο άμεση. Αν συνεχίσει να κρατά χαμηλά το βλέμμα και να το σηκώνει μόνο για να κοιτάξει την κάμερα και όχι το ταβάνι, τότε έχει μέλλον. Ουσιαστικά η Μαλέσκου έχει δημιουργήσει μία νέα εικόνα η οποία όσο κι αν θες να την συγκρίνεις με άλλες δεν το καταφέρνεις. Μπορεί στα σημεία αλλά όχι στο σύνολο. Το «Love it» αρέσει στις γυναίκες και ο ΣΚΑΪ κατάφερε να κατακτήσει μεγάλα ποσοστά στο ηλικιακό κοινό 18 -54 με μέσο όρο 25% το οποίο μέχρι στιγμής είναι μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

 

Οι άνδρες πάλι ψηφίζουν «Μεγάλο Αδελφό». Με ποσοστό 37% το ανδρικό κοινό ηλικιών 25 – 44 έκανε σαφή την επιλογή του. Και ήδη μέσα στο σπίτι, κάποιοι αρχίζουν να ξεχωρίζουν και να συζητιούνται κάπως παραπάνω. Ο Θέμης Κανέλλος μιλώντας για πιο προσωπικά θέματα κέντρισε την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού. «Κατάλαβα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού. Στα 13 μου το έμαθαν οι γονείς μου. Δεν μου άρεσε η Μαρία, μου άρεσε ο Γιαννάκης. Ήμουν στο σχολείο και άρχισε να μου αρέσει ένα συγκεκριμένο αγόρι στην τάξη και ήμουν σε φάση πως αυτό είναι περίεργο. Όταν το κατάλαβα στα 11, μετά από δυο εβδομάδες, πήρα απόφαση ότι μου αρέσουν τα αγόρια. Πήρα πολύ χαλαρά ότι δεν είμαι στρέιτ . Έτυχε να το καταλάβω νωρίς. Θα μπορούσα να ζήσω τη φάση ότι δεν είμαι γκέι και να προσπαθώ να ζήσω με κοπέλες. Είναι περίεργο όταν σκέφτεσαι πως ήσουν στην πέμπτη δημοτικού, αλλά όντως το ένιωθα». Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δίδυμοι αδελφοί Βαρουξή όπως και η Σοφία Δανέζη, η Χριστίνα Ορφανίδου και η Αννα – Μαρία Ψυχαράκη.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

 

 

Όσο για το «My style rocks»; Την Τούνη πολλές ελάτρευσαν, ελάχιστες την αντέγραψαν. Η τουλάχιστον ακόμη κι αν το επιχείρησαν, πέρασαν μα δεν ακούμπησαν. Με κουραστική την περίπτωση της Ευριδίκης Παπαδοπούλου, η οποία τσακώνεται ακόμη και με τον εαυτό της προκειμένου να συζητηθεί, το παιχνίδι φέτος προσπαθεί να βγάλει κάποια μηνύματα αλλά δεν το πολυκαταφέρνει. Αυτό που μάλλον είναι πιο σίγουρο είναι πως πολλές από τις παίκτριες θα συζητηθούν περισσότερο για την συμπεριφορά και λιγότερο για το styling.

 

Πηγή: protothema.gr