Ο ενθουσιασμός ενός οδηγού για τα social media παραλίγο να τον οδηγήσει στο real life Karmaggedon

 

Δεν είναι κι εύκολο να είσαι περσόνα των social media στις μέρες μας. Αν θες να γίνεις σοβαρός παραγωγός περιεχομένου σαν τη Χριστίνα Μπόμπα, θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο ώστε το υλικό σου να ξεχωρίσει ανάμεσα στα χιλιάδες πράγματα που παίζουν εκεί έξω. Αυτό προσπάθησε να κάνει κι ένας οδηγός ΙΧ στο Λουτράκι και αν μη τι άλλο, τελικά κατάφερε να γίνει viral.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ένας οδηγός ΙΧ στο Λουτράκι γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος προσπαθούσε να κάνει Facebook live την ώρα που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν επίσης μεθυσμένος, με αποτέλεσμα η προσπάθεια του να κερδίσει reactions να εξελιχθεί κάπως αντισυμβατικά: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος, μπήκε με μεγάλη ταχύτητα αντικανονικά σε παράδρομο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τελικά πέρασε ξυστά από τραπέζια καφετέριας, οπότε κάποιοι πελάτες πήδηξαν στη θάλασσα για να σώσουν τη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο loutraki365, το αμάξι σταμάτησε μετά την καφετέρια και αυτή ήταν η στιγμή που ο οδηγός του κατάλαβε τι ακριβώς θα μπορούσε να έχει συμβεί. Μπορεί βέβαια να χαρεί με το γεγονός ότι η παρέμβαση κάποιων πιο ψύχραιμων από τους παρόντες τον έσωσε από ένα φιλικό λιντσάρισμα μέχρι να τον παραλάβει η αστυνομία που ήρθε λίγο αργότερα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

Αν μη τι άλλο, μπορεί με μελλοντικό Facebook live να ενημερώσει το κοινό του για τις κατηγορίες που θα παραλάβει.

 

Πηγή: luben.tv