«Δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα», δηλώσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

H Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της νέας σεζόν. Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συμπληρώνει την πρώτη εβδομάδα από την έναρξη του «Love it» και παραχωρεί την πρώτη εφ’όλης της ύλης συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν νιώθει ότι «χρωστάει» στον Νίκο Μουτσινά για το γεγονός ότι μέσα από την εκπομπή του τη γνώρισε το ευρύ κοινό.

«Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει – πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα (γέλια). Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος οφείλει υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση».

 

Πηγή: reader.gr