Αν δεν τον έχουν βρει ήδη.

 

Όλοι έχουμε τις κακές και τις καλές μας μέρες. Ειδικά αν είμαστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου.

Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια τυχερές και να πέφτουμε επάνω στον έρωτα αλλά αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια ο Σεπτέμβριος θα σε αποζημιώσει.

 

 

Η αγάπη σε περιμένει στην επόμενη γωνία μέσα σε αυτό τον μήνα, αν δεν την έχεις συναντήσει ήδη.

 

zodia chillin

Κριός

Ένας νέος μήνας μπήκε που σημαίνει ότι υπάρχει μια πληθώρα από πιθανότητες για σένα. Σε συνδυασμό με το φως που πέφτει στον επαγγελματικό τομέα για σένα, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται με πολλούς ακόμα τρόπους. Έπειτα από μια πολύ συναισθηματική Πανσέληνο, στην οποία χρειάστηκε να συγχωρήσεις και να αφήσεις πίσω πράγματα, ο Ερμής “χτυπά” τον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον σύντροφο κι αυτό σημαίνει ότι θα σβήσει η ένταση ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφο ή πιθανό σύντροφό σου. Το να λες αυτό που σκέφτεσαι θα μοιάζει πιο εύκολο από ποτέ και με τη βοήθεια της Αφροδίτης και του Λέοντα θα είσαι πιο θαρραλέα από ποτέ στην προσέγγισή σου. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου οπότε αξιοποίησε σοφά την ενέργεια της Αφροδίτης.

Διαβάστε επίσης  Issue 787

 

Λέων

Επειδή τελείωσε η εποχή των γενεθλίων σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να διασκεδάζεις. Έπειτα από την Πανσέληνο, που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθείς και έφερε διαύγεια και τέλος σε εσωτερικές υποθέσεις, η Αφροδίτη -ο πλανήτης της γοητείας, της ομορφιάς, του έρωτα και της ευχαρίστησης, θα εμφανιστεί στο ζώδιό σου και αυτός είναι λόγος για γιορτή. Όπου κι αν πηγαίνει ακολουθεί χρυσόσκονη αλλά στη δική σου περίπτωση αγγίζει κατευθείαν την ερωτική σου ζωή. Όλη αυτή η ενέργεια είναι ιδανική για να γοητεύσεις, να φλερτάρεις και να γεμίσεις αυτοπεποίθηση. Ήδη κάνεις εντυπωσιακή “είσοδο” όπου κι αν εμφανίζεσαι. Μπορείς να φανταστείς τις συνέπειες με την Αφροδίτη σύμμαχό σου;

 

Αιγόκερως

Μετά την Πανσέληνο ήρθε στη ζωή σου μια διάθεση αλλαγής στην καθημερινότητά σου και στην συνειδητότητά σου αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι ενδιαφέροντα όταν η Αφροδίτη αγγίξει τον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σεξ, την μεταμόρφωση και τις κοινόχρηστες πηγές. Ο Άρης θα ενεργοποιήσει το πάθος και θα δημιουργήσει μια συμπαντική κατάσταση που δύσκολα θα αποφύγεις. Θα αναδύεις δύναμη, μυστήριο και σεξαπίλ σε αυτή την περίοδο. Ο Ερμής μέσω του 10ου οίκου σου που έχει να κάνει με το κύρος θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μια ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Βασίσου στη δύναμή σου και πήγαινε να πάρεις αυτό που σου αξίζει.

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

 

Πηγή: marieclaire.gr