Ένας καλός λόγος, ένα χαμόγελο,μια βοήθεια στο συνάνθρωπο μας χρειαζόμαστε για να μαστε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος ,μήπως έτσι βελτιωθεί η καθημερινότητα μας.

 

Πραγματικά δεν μπορεί να προλάβει κανείς τις εξελίξεις και την επικαιρότητα,αυτό σκέφτομαι καθώς γράφω αυτές τις γραμμές.

Σε μια περίοδο πρωτόγνωρη από κάθε άποψη λόγω του ιού και των μέτρων καλούμαστε καθημερινά να κρατήσουμε την ψυχραιμία,την αξιοπρέπεια και τη λογική μας!

 

 

Από την εκκένωση της κατάληψης Ρόζα Νερα, στο κάψιμο μασκών στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς (για να ξορκίσουν το κακό αναρωτιέμαι ),στα “φιλάνθρωπα” σχόλια συμπολιτών μας για τη περισυλλογή,διάσωση και φροντίδα ανθρώπων σήμερα.

 

 

Το κερασάκι στην τούρτα η περίπτωση ενός παίκτη ριάλιτυ ,που δυστυχώς προσβάλει το νησί μας λόγω καταγωγής και την ανθρώπινη ύπαρξη λόγω απόψεων,αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε την πρακτική του βιασμού για να ξεδώσει τις ορέξεις και ανάγκες του.

Δεν ξέρω πραγματικά σε ποιο σημείο το έχασε η τοπική και κατ επέκταση η ελληνική κοινωνία αλλά νιώθω πως καθημερινά λαμβάνει χώρα ένας παράλογος διχασμός και ένας πόλεμος των πληκτρολογίων που δεν έχει προηγούμενο!

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

 

 

Πρέπει κανείς να αντιπαρατεθεί γιατί ο διάλογος είναι ανέφικτος, με άτομα που θεωρούν τη δική τους θέση,άποψη σωστή μόνο και που προσβάλλοντας την λογική,την επιστήμη, την ανθρώπινη υπόσταση προσπαθούν να ξεσπάσουν και να εκτονώσουν τα πιο άγρια ένστικτα τους.

Την ίδια στιγμή πρέπει να διατηρήσει ο καθένας από μας τα υγιή αντανακλαστικά του,τη λογική και την ανθρωπιά του προκειμένου να περάσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα ο φετινός χειμώνας με την οικονομική ύφεση και την ανεργία που θα φέρει.

Ένας καλός λόγος, ένα χαμόγελο,μια βοήθεια στο συνάνθρωπο μας χρειαζόμαστε για να μαστε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος ,μήπως έτσι βελτιωθεί η καθημερινότητα μας.

 

Γράφει ο Αριστοτέλης Μανουδάκης (dj/ραδ.παραγωγός Δίκτυο fm)
Για την Chillin Free Press