Οι χρήστες άσκησαν έντονη κριτική τόσο στις 20 κοπέλες όσο και στον πρωταγωνιστή

 

Πρεμιέρα και για το νέο ριάλιτι του Alpha, «The Bachelor» την Πέμπτη το βράδυ, Το επεισόδιο που χρησίμευσε ως μία πρώτη γνωριμία του πρωταγωνιστή Παναγιώτηη Βασιλάκου και των 20 γυναικών, οι οποίες θα διεκδικήσουν μία θέση δίπλα του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η εκρηκτική είσοδος της Αντζελίνας! #TheBachelorGR #AlphaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις

 

Το πρώτο επεισόδιο του νέου ριάλιτι προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media και όχι απαραίτητα θετικά

 

 

 

 

 

 

Το απρόοπτο που ξεχώρισε

Ο 30χρονος personal trainer πρόκειται μέσα στους επόμενους μήνες να βγει πολλά ρομαντικά ραντεβού με τις υποψήφιες συντρόφους του μέχρι να ανακαλύψει τη μία, τη γυναίκα που θα ερωτευτεί και θα του κλέψει την καρδιά και το μυαλό.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

Στην πρεμιέρα του ριάίτι αγάπης ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην αρχή για τη ζωή του, σύστησε τους γονείς του ενώ επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη βίλα που πρόκειται να μείνουν οι γυναίκες που θα τον διεκδικήσουν, προκειμένου να τις υποδεχθεί μία – μία.

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αντίκρισε μπροστά του μια πανύψηλη κοπέλα η οποία τον πλησίαζε και ξαφνικά χάθηκε από μπροστά του.

 

 

Η 26χρονη ενώ περπατούσε μια άνεση πάνω στο χαλί, έσπασε το τακούνι της και έπεσε φαρδιά πλατιά στον κόκκινο χαλί πριν συναντήσει τον πρώτο Έλληνα Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έσπευσε να τη βοηθήσει και κυρίως να την ξεαγχώσει.

 

Πηγή: protothema.gr