Το νιώθεις ήδη;

 

Αν νιώθεις στάσιμη και τσιτωμένη τελευταία, δεν αποτελεί έκπληξη. Βιώνεις κάποιες ψυχοφθόρες αστρολογικές διαδικασίες και είναι απολύτως λογικό να νιώθεις ότι κουβαλάς ολόκληρο τον κόσμο στους ώμους σου. Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια αχτίδα ομορφιάς ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές και τα άστρα δεν σε αφήνουν ποτέ χωρίς κουπί.

 

 

Την ώρα που όλοι νιώθουν αυτή τη στασιμότητα από όλα αυτά που κρύβουν οι πλανήτες για αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν και κάποια ζώδια που θα την περάσουν ωραία.

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της Γης τότε είσαι τυχερή γιατί η βοήθεια που χρειάζεσαι είναι καθ’ οδόν.

 

zodia chillin

Ταύρος

Συγκεντρώσου στη δημιουργική σου δύναμη. Αν θεωρείς τον εαυτό σου καλλιτέχνη, αγκάλιασε τις καλλιτεχνικές σου ιδιότητες που σε κάνουν άνθρωπο. Αυτή την εβδομάδα, οι δημιουργικέ προσπάθειες έχουν τη δύναμη να σε μεταμορφώσουν. Η συμμετοχή είναι κάτι που σου επιτρέπει να συνδεθείς με ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει το να ζωγραφίσεις ένα ηλιοβασίλεμα, να γράψεις ένα ρομαντικό ποίημα ή να πας για να βραδινό μπάνιο. Όσο αφήνεις το εσωτερικό σου παιδί να χαίρεται, το πας σωστά. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να περνάς, η δημιουργικότητα θα σε απελευθερώσει.

Διαβάστε επίσης  Τσίκνο Street Party with Andreasondecks @ Καπενέκης Fish Market (07/3)

 

Παρθένος

Σκέφτεσαι βαθιά για το τι άνθρωπος θέλεις να γίνεις. Έχεις αμέτρητες δυνατότητες και αυτή την εβδομάδα καταλήγεις στο τι έχεις την δυνατότητα να πετύχεις. Ίσως νιώθεις εφησυχασμένη ή έχεις ακολουθήσει το λάθος μονοπάτι. Ακόμα κι αν είναι έτσι, αποκτάς μια πιο καθαρή εικόνα για το ποια είναι η μοίρα σου και πού είσαι προορισμένη να πας. Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις πολύ υποστήριξη και θα γεμίσεις με κίνητρο που θα σε βοηθήσει να κάνεις κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Βιώνεις μια θετική “στροφή”.

 

Αιγόκερως

Σε τι έχεις επικεντρωθεί; Μπορεί να έχεις πάθει εμμονή με κάτι που σου φέρνει αρνητικότητα. Ίσως επίμονα κρατιέσαι από την ιδέα ότι περιορίζεσαι. Αυτή η στενόμυαλη προοπτική δεν σου επιτρέπει να δεις τις ευκαιρίες γύρω σου. Είναι ώρα να αγκαλιάσεις την ιδέα ότι μπορεί όλα όσα ξέρεις να μην ισχύουν. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσεις τον εγωισμό σου να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Αν ανοίξεις τα μάτια σου στην αλήθεια, φαντάσου όλα τα όμορφα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις με αυτό.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Πηγή: marieclaire.gr