Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσέφερε στους μικρούς μας φίλους μας ο ιερέας που πήγε στο 5ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου

 

Επίδειξη όλων του των ταλέντων έκανε χθες το πρωί της Δευτέρας 14/9 ένας ιερέας στο Ρέθυμνο. Ο παπάς πήγε μεν στο 5ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου για να κάνει αγιασμό στα νήπια, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να οργανώσει την αντίσταση στις διαβολικές μάσκες. Όπως γράφαμε χτες, στην Κρήτη η αντίσταση είναι αρκετά ισχυρή και περιλαμβάνει ήδη έναν ξυλοδαρμό δασκάλου από γονιό.

Πιο συγκεκριμένα, ο παπάς μίλησε για «μέσα μαζικής εξαπάτησης», δήλωσε ότι οι καμπάνες για τις μάσκες είναι αντισυνταγματικές και προσπάθησε να πείσει τους παρευρισκόμενους γονείς και εκπαιδευτικούς να αρχίσουν τις μηνύσεις στην περίπτωση που φάνε κλήση για κάτι τέτοιο. Την ίδια στιγμή, μία υποταγμένη νηπιαγωγός προσπάθησε να τον πείσει να σταματήσει τα εθνεγερτικά και να ξεκινήσει τον αγιασμό, λέγοντας του ότι δεν μπορούν παρά να υπακούσουν στις διαταγές του υπουργείου.

Φυσικά, ο παπάς δεν ψάρωσε από αυτά και συνέχισε ακάθεκτος να ρητορεύει. Τόνισε επίσης ότι θα κάνει και home delivery τα απαραίτητα στοιχεία για την αντισυνταγματικότητα των προστίμων.

Διαβάστε επίσης  DOCTOR AUTO-MOTO SHOW @ Pista Park Βαρύπετρο (9-10/9)

Όπως είπε μάλιστα, υπάρχει πλεόνασμα σε συλλαλητήρια για τον Φύσσα και έλλειμμα σε συλλαλητήρια κατά της μάσκας:

«Κάνατε συλλαλητήριο για τον Φύσσα, για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο… και δεν κάνατε συλλαλητήριο για τα παιδιά σας κατά της μάσκας»

 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ένας από τους γονείς:

 

Τι νομίζατε, ότι είναι όλοι οι παπάδες έτοιμοι να εγκαταλείψουν τη λαβίδα τους;

 

 

Πηγή: luben.tv