Τροφή για σχόλια η αλλαγή του σήματος στον ΣΥΡΙΖΑ

 

Τροφή για… σχόλια αποτέλεσε για τους χρήστες στο Twitter το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα γραφικά που επελέγησαν από την ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου προκάλεσαν μάλλον αρνητικές αντιδράσεις με αρκετούς να «παίζουν» με το νέο σήμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλοι βάζουν το «Σ» ως «Μ» και κάνουν «ΜΥΡΙΖΑ» το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι τοποθετούν στο σήμα την κυρία που έχει γίνει viral από την συμμετοχή της στην πορεία κατά της χρήσης μασκών στα σχολεία, άλλοι υποστηρίζουν ότι το αστέρι τους θυμίζει το σήμα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν», άλλοι σχολιάζουν ότι το σήμα στέλνει μπερδεμένα μηνύματα, άλλοι λένε ότι το «Υ» παραπέμπει σε γκλοπ

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Το νέο σήμα παρουσίασε με βιντεοσκοπημένο του μήνυμα, διάρκειας 6 λεπτών, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Στο νέο λογότυπο του κόμματος παρουσιάζονται ισότιμα οι όροι ΣΥΡΙΖΑ και Προοδευτική Συμμαχία, με τον κ. Τσίπρα να κάνει λόγο στο μήνυμά του για «πλατιά συμμαχία» πολιτών, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στη δράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με θεατρική κίνηση και μια ρυθμική μουσική υπόκρουση, ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τον ΣΥΡΙΖΑ ως τώρα ως ένα «κόμμα των ανθρώπων» σε μετάβαση, για να καταλήξει πως «η Αριστερά και η δημοκρατική παράταξη» οραματίζονται μια προοδευτική Ελλάδα.

 

 

Και παρακάτω μπορείτε να δείτε πως είναι το σωστό το σποτ το τηλεοπτικό, όταν υπάρχει έμπνευση:

By Luben.tv

 

Πηγή: protothema.gr