Στην παραδοχή ότι δεν θυμάται ακριβώς πότε έδωσε την έγκριση για το νέο λογότυπο του κόμματος προχώρησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας ότι «μάλλον πρέπει να το έδωσε στα Κουφονήσια» που είχε πάει διακοπές το καλοκαίρι, αλλά ότι δεν είναι και απόλυτα σίγουρος.

 

Απαντώντας σε επικρίσεις ακόμα και από μέλη του κόμματος του για το νέο σήμα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά: «Ακούστε, είχαμε πιει τα άντερά μας με τον Μπαλαούρα, ήρθαν κάτι παιδιά της νεολαίας που ασχολούνται με τα κομπιούτερ και μου λένε πρόεδρε κοίτα ένα λογότυπο που φτιάξαμε για το κόμμα

«Μου έδειξαν εκεί κάτι αστεράκια που αναβοσβήνανε, ωραία μου φάνηκαν, έβλεπα και εγώ αστεράκια από αυτά που είχαμε κατεβάσει το προηγούμενο βράδυ και απ’οτι μου λένε τους είπα εντάξει. Η αλήθεια είναι ότι το ξέχασα μέχρι που μου είπαν προχτές ότι πρέπει να παρουσιάσω το νέο λογότυπο. Τους λέω ποιο λογότυπο, αυτό που ενέκρινες μου λένε. Κι έτσι, τι να κάνω, το ανακοίνωσα.»

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο λογότυπο δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα ούτε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως υποστηρίζουν ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στο νέο σήμα είδαν μία καρέκλα, ένα γκλομπ, το αστέρι της 17 Νοέμβρη και ένα σατανιστικό πεντάλφα, γεγονός που, όπως ισχυρίζονται, επιβεβαιώνει τις υποψίες τους ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο Άρχοντας του Σκότους.

 

Πηγή: tovatraxi.com