Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

 

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου γίνεται στις 17/09, 13:59, στις 25° 00’ της Παρθένου , επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού σταυρού (Παρθένος, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότης), που έχουν γενέθλια το γ’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. Η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι κυρίαρχη, καθώς θα ωθήσουν αρκετά ζώδια να βρεθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα, για να κλείσουν οριστικά, να προγραμματιστούν και να εστιάσουν σε στόχους και σχέδια, οργανώνοντάς τα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορούν τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και τις όψεις που κάνει ο Ήλιος σου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, οι συνθήκες που διαμορφώνονται πιο πολύ ευνοούν “εκκαθαρίσεις” και τακτοποιήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε ερωτικό επίπεδο. Άλλωστε αν δεν κλείσεις διάφορες “εκκρεμότητες”, πώς θα οργανώσεις τη ζωή σου και θα προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο; Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να έχεις υπομονή, αντοχή και αποφασιστικότητα, καθώς θα χρειαστούν χρόνο να στρώσουν τα πράγματα, κυρίως όμως να μη νιώθεις ενοχές για ό,τι κι αν αναγκαστείς να κάνεις. Στην αντίθετη περίπτωση, θα γεμίσεις άγχος και ανασφάλεια, ενώ τα διλήμματα μεταξύ του αν είναι σωστό ή μήπως αδικείς κάποιο πρόσωπο ή κατάσταση θα συσσωρευτούν και δε θα σε αφήνουν σε ησυχία. Επίσης, θα πρέπει να βάλεις τα όριά σου, τα οποία θα είναι ευδιάκριτα σε κάθε πλευρά και να τα τηρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα καινούργια δεδομένα και να αντεπεξέλθεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο στις ερωτικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σου. Το κύριο ζητούμενο είναι κατανοήσεις τις πραγματικές ανάγκες, τις δικές σου και των άλλων, να κάνεις έναν απολογισμό του τι παίρνεις και δίνεις (όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα) και φυσικά ποιος/α αξίζει να μείνει στο πλευρό σου και ποιος/α πρέπει να φύγει. Εδώ είναι που θα δυσκολευτείς περισσότερο, καθώς ο αυξημένος συναισθηματικός παράγοντας θα θολώσει την κρίση και τις αποφάσεις σου, οπότε είναι “αυξημένος ο κίνδυνος” λάθους. Δεν αποκλείεται επίσης να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο της “αποκατάστασής” σου, ενώ είναι πιθανή η επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας, το τέλος μιας φιλίας ή συμμετοχής σε μια παρέα ή ομάδα, όπως επίσης και η θέσπιση κάποιων όρων ή περιορισμών που δε θα σου αρέσουν.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

zodia chillin

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικογένεια και το σπίτι σου θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, αυτή την περίοδο, με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου, όπου επιβάλλεται σχεδόν να τελειώσεις με εκκρεμή ζητήματα, είτε αυτά είναι ανάμεσα σε σένα και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε στη διευθέτηση κληρονομικών και περιουσιακών στοιχείων είτε στην αναδιαμόρφωση του χώρου σου. Μάλιστα όχι μόνο θα σε αναγκάσουν να τρέξεις, αλλά θα σου στοιχίσουν και οικονομικά, οπότε θα πρέπει να κάνεις το κουμάντο σου. Δεν αποκλείονται τεχνικές εργασίες, τακτοποίηση και οργάνωση, αλλά και ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή ενός είδους που θα χρειαστεί αντικατάσταση. Από την άλλη, ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να έχει ανάγκη την οικονομική ή άλλη στήριξή σου ή τη φροντίδα σου, οπότε το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου θα αλλάξει τελείως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 10ο οίκο σου απαιτεί να είσαι πολύ πιο “επαγγελματίας” σε ό,τι κάνεις ή αναλαμβάνεις, να δώσεις προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, να είσαι συνεπής κι αφοσιωμένος στο στόχο σου και να μην εγκαταλείψεις το πλοίο στην πρώτη δυσκολία. Επιπλέον, δεδομένου ότι σε επηρεάζει και οικονομικά, είναι καλό να συνειδητοποιήσεις ότι το να κυνηγήσεις το εύκολο κέρδος είναι μάταιο, καθώς ναι μεν άμεσα κάτι μπορεί να καταφέρεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως θα βρεθείς με τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Σαφώς, πρέπει να κοιτάξεις το συμφέρον σου, να βαδίσεις με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα της στιγμής και να “βλέπεις” στο μέλλον κι όχι το παρόν. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά σου. Απο εκεί και πέρα, κάθε επιπόλαιη ή παρορμητική απόφαση που σχετίζεται με τη δουλειά σου να ξέρεις ότι θα έχει συνέπειες και στην τσέπη σου.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

zodia chillin

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 5ο οίκο σου, σε σπρώχνει να “φτιάξεις” την ερωτική σου ζωή, πάνω σε μια βάση ρεαλιστική κι όχι τόσο συναισθηματική, εμμένοντας ή θέτοντας συγκεκριμένα κριτήρια “υποψηφίων”, ώστε να μη χάνεις το χρόνο σου άδικα με άτομα που δε μπορούν ή δε θέλουν να σου προσφέρουν ό,τι επιθυμείς. Η αλήθεια είναι πάντως ότι θα σου φέρει στον δρόμο σου αξιόλογους ανθρώπους, αν και λίγους, με τους οποίους θα έχεις κοινό τρόπο αντίληψης και παρόμοια νοοτροπία, οπότε κάποιος από αυτούς ίσως γίνει το επόμενο ταίρι σου. Από την άλλη, θα έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις για δουλειές, να εξετάσεις πιο προσεκτικά προτάσεις και να βάλεις τους δικούς σου όρους προκειμένου να προχωρήσεις σε τυχόν συνεργασία ή συμφωνία. Το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού θα σου σφηνωθεί στο μυαλό, ενώ αν έχεις, θα φροντίσεις για την κάλυψη των πρακτικών αναγκών τους.

ΛΕΩΝ

Επηρεάζεσαι τόσο στο οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο από τη Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση των χρημάτων σου ή των απολαβών σου, μέσα από τη δουλειά σου, αλλά και να σου φέρει μια συμφωνία που υπόσχεται σταδιακά κέρδη, με λίγα ρίσκα ή ένα μικρό μεν, αλλά σταθερό εισόδημα από μια άλλη πηγή. Κι εδώ θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το πόσο σημαντικό είναι, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, το κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει (κι αν…). Κάπως έτσι θα πρέπει να κινηθείς και στα ερωτικοσεξουαλιά σου, τα οποία φρόντισε να μην τα αναμείξεις με την εργασία σου, καθώς πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα. Προσπάθησε, λοιπόν, να ελέγξεις το ταμπεραμέντο σου και κυρίως να βάλεις προτεραιότητες και στάνταρ, από τα οποία δε θα ξεφεύγεις.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, κύριο μέλημά σου θα είναι, εκτός από το να καλύψεις τις πάγιες ανάγκες σου, είναι και το να διευθετήσεις και υποχρεώσεις προς τρίτους, καθώς ολοένα θα αυξάνονται και κάποια στιγμή θα χάσεις τον μπούσουλα ή θα αρχίσουν να σου έρχονται “ραβασάκια” κι όχι ερωτικά από τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και λοιπά ιδρύματα. Ωστόσο, μπορείς, αν έχεις την πρόθεση να προχωρήσεις στο κλείσιμό τους, να εκμεταλλευτείς κάποιον ειδικό ή άνθρωπο που έχει “μέσα” για να σε βοηθήσει ή να κάνει αυτό τη… δύσκολη δουλειά. Καλό θα ήταν να μην το αμελήσεις ή το… αναβάλλεις για αργότερα, καθώς τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα και ενδεχομένως να σου στοιχίσουν περισσότερο οικονομικά. Από την άλλη, επειδή κι η λίμπιντό σου θα αυξηθεί, προσπάθησε να αποφύγεις τα μπλεξίματα με πρόσωπα που δεν έχουν να σου προσφέρουν όσα ζητάς, αν τυχόν νιώσεις έτοιμος για μια μόνιμη αγκαλιά. Εφ’ όσον μπορείς να “κοιτάς” μακριά, κάνε τη σωστή για σένα επιλογή.

 

Πηγή: astrology.gr