Κάθε δάκρυ του Εμμανουήλ Καραλή (Manolo) και μια γροθιά στον ρατσισμό


Στη διάρκεια της συνέντευξης λύγισε, έκλαψε αλλά δεν έσπασε μπροστά στην κάμερα του Sport24.gr, αφηγούμενος τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε σε παιδική ηλικία. Πιο ώριμος και δυνατός από ποτέ ο νεαρός αθλητής στο άλμα επί κοντώ, έκανε κατάθεση ψυχής στους Παντελή Βλαχόπουλο και Κώστα Χολίδη.

 

Aναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απόφασή του να καταγγείλει τον ομοσπονδιακό προπονητή στίβου, Δημήτρη Κυττέα και με το μήνυμά του έδωσε φωνή σε χιλιάδες παιδιά και ανθρώπους, που βιώνουν στην ζωή τους το ρατσισμό.

 

Συνέντευξη γροθιά στον ρατσισμό από τον Εμμανουήλ Καραλή!

Κάθε δάκρυ του Εμμανουήλ Καραλή (Manolo) είναι και μια γροθιά στον ρατσισμό ?❌✊?Λύγισε, έκλαψε αλλά δεν έσπασε μπροστά στην κάμερα του Sport24.gr, αφηγούμενος τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε σε παιδική ηλικία. Πιο ώριμος και δυνατός από ποτέ ο νεαρός αθλητής στο άλμα επί κοντώ, έκανε κατάθεση ψυχής στους Παντελή Βλαχόπουλο και Κώστα Χολίδη.?Aναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απόφασή του να καταγγείλει τον ομοσπονδιακό προπονητή στίβου, Δημήτρη Κυττέα και με το μήνυμά του έδωσε φωνή σε χιλιάδες παιδιά και ανθρώπους, που βιώνουν στην ζωή τους το ρατσισμό.#MANOLO #SPORT24 #SayNoToRacism

Posted by SPORT 24 on Thursday, 17 September 2020

Μια συνέντευξη στο Sport24.gr που αξίζει να δείτε.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη