Το… φλερτ της Jennifer Aniston στον Brad Pitt

 

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt επανενώθηκαν στην οθόνη μετά από δεκαετίες στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High», παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Η διαδικτυακή συνάντηση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στη μη κυβερνητική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) του Sean Penn και την Reform Alliance, ένωσε το πρώην ζευγάρι.

Το βίντεο, στο οποίο, οι δυο τους διαβάζουν το σενάριο γίνεται σήμερα viral και έκανε τους θαυμαστές τους να «λιώσουν».

Ο Brad Pitt ανέλαβε τον ρόλο του Brad Hamilton, που αρχικά έπαιξε ο Judge Reinhold, ενώ η πρώην σύζυγός του, Jennifer Aniston, έπαιξε την «sex queen» του λυκείου Linda Barrett, που υποδύθηκε η Phoebe Cates.

Το ντουέτο έπρεπε να αναδημιουργήσει μια από τις πιο ριζοσπαστικές σκηνές της ταινίας, όπου ο χαρακτήρας της Linda βγαίνει από την πισίνα, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι.

Για την σκηνή, η Aniston ως Linda λέει αδέξια: «Γεια Brad, ξέρεις πόσο χαριτωμένος πίστευα πάντα ότι είσαι, τόσο σέξι. Νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;».

Ο Brad αρχίζει να γελάει καθώς χαμηλώνει το βλέμμα, ενώ το υπόλοιπο καστ ξεκαρδίζεται.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

WE ARE NOT OKAY. ? The Brad and Jen virtual reunion was everything! ? See the best reactions to their scene together at the link in bio. (?: @coreresponse)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) στις

 

Ερωτευμένος ξανά ο Brad Pitt

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Brad Pitt είναι ζευγάρι με την Nicole Poturalski.

Πρόκειται για ένα 27χρονο μοντέλο από τη Γερμανία με πολωνική καταγωγή, που μοιάζει εκπληκτικά στην πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να καταφθάνουν στο αεροδρόμιο Le Bourget, έξω από το Παρίσι με σκοπό τις καλοκαιρινές διακοπές στον πύργο που διατηρεί ο Pitt στη νότια Γαλλία.

Η καστανή καλλονή με τα γαλανά μάτια, έχει ένα αξιοσημείωτο βιογραφικό στη γερμανική βιομηχανία μόδας, ενώ είναι μητέρα ενός παιδιού, του Emil.

Εκπροσωπείται από το γερμανικό πρακτορείο μοντέλων A Management, το Official Models στη Νέα Υόρκη και το NEXT Models στο Λος Άντζελες και μέχρι σήμερα, έχει φιγουράρει στις σελίδες της γερμανικής εκδόσεις γνωστών περιοδικών όπως Grazia, Harper’s Bazaar και Elle.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

«Δεν μισώ κανέναν»

Σε χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram, η Nicole Poturalski ανέβασε φωτογραφία φορώντας ένα πορτοκαλί outfit, ενώ έγραψε τη λεζάντα: «Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν μισούν».

Ένας follower της σχολίασε την ανάρτηση γράφοντας, «αν είναι έτσι, τότε γιατί εσείς και ο Brad μισείτε την Angelina;».

Η σύντροφος του Brad Pitt απάντησε: «Δεν μισώ κανέναν».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy people dont hate ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις

 

 

 

 

Πηγή: ladytimes.com.cy