Τα άστρα έχουν την απάντηση για όλα.

 

Ζούμε όλοι διπλή ζωή αν σκεφτούμε ότι το 50% ξοδεύει ολόκληρη τη μέρα σκρολάροντας και πατώντας like ή κάνοντας σχόλια σε διάφορες εφαρμογές.

 

 

Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, δεν μας ενοχλεί που έχουμε διάδραση στα social media και για αυτό θα ανακαλύψουμε τι είδους istagrammer είμαστε σύμφωνα με το ζώδιό μας.

 

zodia chillin

Κριός

Είσαι αυτή η φίλη στο instagram που γεμίζει τα DMs με περιέργα memes και βίντεο ανθρώπων που παραπατούν και πέφτουν. Είσαι ιδιαίτερα παιχνιδιάρα στα social media και δεν έχει σημασία πού είσαι, γελάς δυνατά και υστερικά όταν πέφτεις πάνω σε κάτι αστείο. Τα σχόλια σου είναι το ίδιο έντονα. ΝΑΙ!

 

zodia chillin

Ταύρος

Κρύβεις έναν μικρό ντετέκτιβ πίσω από το χαμόγελό σου – αυτό που έχει σημασία είναι ότι είσαι πού συναισθηματική στα social media. Βάζεις την καρδιά και την ψυχή σου σε αυτή την φοβερή αισθητική που διατηρείς αλλά δεν είναι ότι θα επιβραβεύσεις κάποιον άλλο επειδή κάνει το ίδιο. Δεν είναι κακό να μοιραστείς λίγη αγάπη πού και πού. Κάνε like, μπορείς!

 

zodia chillin

Δίδυμος

Είσαι η βασίλισσα των social media. Έχεις όλο τον κόσμο να σου λέει τα μυστικά του σε DMs και τα αυθόρμητα σχόλια είναι όλα τα λεφτά. Αν και οι followers σου σκέφτονται δύο φορές πριν μπλεχτούν με την κακιά πλευρά σου. Σίγουρα, είσαι προσαρμοστική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν βλέπεις όλα όσα συμβαίνουν. Είναι η παιδική σου χαρά, Δίδυμε. Καλύτερα να το καταλάβουν.

Διαβάστε επίσης  Issue 788

 

Καρκίνος

Είσαι χαριτωμένα ντροπαλή αλλά το ένστικτό σου είναι έυστοχο. Δεν είναι σύμπτωση που το πρόσωπο που μόλις σκέφτηκες έκανε like στη φωτογραφία σου. Είσαι εσύ. Επίσης, σου αρέσει να τσεκάρεις τρεις φορές τις λεζάντες και τα σχόλιά σου για να μην έχουν λάθη. Α! Και η TBT φωτογραφίες σου είναι επικές. Κανείς δεν μπορεί να κάνει επιστροφή στο χρόνο όπως εσύ, Καρκίνε.

 

Λέων

Είσαι μέσα στο δράμα στην πραγματική σου ζωή αλλά σου αρέσει να κρατάς μια αριστοκρατία στα social media, ειδικά όταν πρόκειται για τις δικές σου φωτογραφίες. Φρεσκάδα ή λάμψη, οι selfies σου κάνουν θραύση στο instagram. Επίσης, μπορούμε να ρωτήσουμε τι συμβαίνει με τους Λέοντες και τα τέλεια γατίσια μάτια τους; Το παιχνίδι της ομορφιάς σου είναι όλα τα λεφτά.

 

Παρθένος

Είναι τα μικρά πράγματα που έχουν αξία για σένα. Τα tags, οι άνθρωποι που σχολιάζουν, οι φίλοι, οι followers και αν η φωτογραφία κεντράρει. Είναι σαν να κολλάς με τις λεπτομέρειες πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

 

Ζυγός

Είσαι διπλωματική. Λες τη γνώμη σου στα social media και έχεις πολλά να πεις. Ωστόσο, έχεις και μαι ενοχή καθρεφτίζοντας όλους τους γύρω σου, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχεις στο feed σου στο instagram. Αναγνώρισε την αξία που πρέπει να αναγνωριστεί κι έπειτα πες τι έχεις στο μυαλό σου.

 

Σκορπιός

Μπορείς να είσαι σε μια κοινωνική κατά περίσταση αλλά είσαι σκεπτική κατά βάθος. Δεν έχεις καθόλου υπομονή με την ασυναρτησία και είσαι επιλεκτική με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Κάνεις like όταν πραγματικά σου αρέσει κάτι αλλά έχεις επίσης τα μάτια σου στην ανταπόδοση. Φυσικά, χάρη στην μυστικοπάθεια σου κανείς δεν ξέρει το γιατί.

 

Τοξότης

Είσαι αυτή η φίλη που έχει τα πάνω της και τα κάτω της για όλους και για όλα και αν είσαι πραγματικά σε φάση θα ξεκινήσεις την περιπέτειά σου σε ένα instagram Live. Υποφέρεις από σοβαρό FOMO (Fear Of Missing Out) και για να μη χάσεις τίποτα ακολουθείς επιλεκτικά λογαριασμούς που σε διασκεδάζουν μυστικά. Κάνεις like και σχόλια αλλά έχεις και στιγμές που δεν θες να κάνεις απολύτως τίποτα με το κινητό σου.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

 

Αιγόκερως

Παίρνεις πού σοβαρά τη ζωή σου οπότε τα social media είναι ένας τρόπος απόδρασης. Στον χαμό του scrolling στην αρχική σου σελίδα αρχίζεις να νιώθεις καταπίεση γιατί αισθάνεσαι σαν να μην κάνεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου. Χαλάρωσε Αιγόκερε. Είναι εικονική πραγματικότητα. Σταμάτα να παίρνεις τον εαυτό σου τόσο σοβαρά, έστω μία φορά.

 

Υδροχόος

Είσαι λίγο από όλα Υδροχόε. Είσαι ηγετική φυσιογνωμία, οραματίστρια και ανθρωπίστρια αλλά είσαι και λίγο παράξενη και ξεκινάς προβλήματα. Πρέπει να δείξεις στους φίλους σου και λίγη αγάπη πού και πού.

 

Ιχθύς

Είσαι ονειροπόλα και εντελώς μυστηριώδης αλλά το δείχνεις και στα social media. Τα σχόλια σου είναι επίσης εύγλωττα και γοητευτικά. Ωστόσο, περιόρισε το σκοτεινό χιούμορ και τον σαρκασμό γιατί μπορεί να είναι σκληρό κάποιες φορές.

 

Πηγή: marieclaire.gr