To δεύτερο επεισόδιο του «The Bachelor» προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και τα σχόλια των τηλεθεατών είναι επικά, ιδίως στο Twitter.

Στο νέο ριάλιτι του Alpha, οι παίκτριες προσπαθούν να «κλέψουν» την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, του υποψήφιου «γαμπρού». Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!

Οι υποψήφιες «νύφες» ωστόσο πληρώνονται για την εμφάνισή τους στο «The Bachelor». Πόσα χρήματα παίρνουν οι διαγωνιζόμενες;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η επιλογή των παικτριών που συμμετέχουν γίνεται με βάση τους followers που έχουν στα social media, ενώ αποκάλυψαν ότι οι συμμετέχουσες λαμβάνουν για να διεκδικούν τον… Bachelor, 200 με 500 ευρώ την εβδομάδα, που σημαίνει ότι κάποιες υποψήφιες εισπράττουν περίπου 2000 τον μήνα!

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Δείτε το βίντεο για το «The Bachelor»:

 

Οι υποψήφιες «νύφες» παίρνουν εβδομαδιαία αμοιβή.

Πηγή: iefimerida.gr