Διαστάσεις παίρνει η κόντρα με τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη και τις μεξικανικές αρχές, μετά τη σύλληψη του πρώτου στο αεροδρόμιο «Μπενίτο Χουάρεζ».

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης, που είχε αρχικά υποστηρίξει ότι είχε κρατηθεί σε ειδικό χώρο στο αεροδρόμιο σε πολύ κακές συνθήκες αλλά οι Αρχές της χώρας τον διέψευσαν, επανήλθε με ένα πολύ αιχμηρό ποστ στο Instagram στο οποίο αναφέρει ότι έχει στοιχεία για τα όσα υποστηρίζει και προειδοποιεί την πρεσβεία του Μεξικού, να μην τα βάζει με ευρωπαίο πολίτη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αυθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”. Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατουμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ηθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”. Ενα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας. Φυσικά, οποίος έχει κάποια διαθέσιμη προσφορά για την αγορά της φωτογραφίας είμαι ανοικτός σε προτάσεις, αν θέλετε πάλι, δέχομαι και από εσάς προσφορά μπας και πατσισουμε τα λεφτά από τα εισητηρια, την ταλαιπωρία και την ηθική και υλική βλάβη της ομάδας μου. Αντ’αυτου αν ήμουν στην θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου απολαμβάνοντας την άνεση του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάση νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα” σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρειασ θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρωπου! ΥΓ: Έγραψα μόνο το 10%, αν θέλετε μπορώ στην επόμενη ανάρτηση μου να προσθέσω και το άλλο 90% με βανακια χουντινι που έχουν την μαγική ικανότητα να εξαφανίζουν. ΥΓ2: Για αμόρφωτος τατουατζης τα πήγα καλά αλλά να μην ξεχνάτε ότι μπορώ και καλύτερα! #intotheskin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram: «Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει άφθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”».

«Αν ήμουν στην θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου απολαμβάνοντας την άνεση του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάσει νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα” σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρείας θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου!
«Όλη η αλήθεια για όσα έζησα στο Μεξικό»

O παρουσιαστής της νέας εκπομπής του Open την περασμένη Πέμπτη ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων για τα όσα ψευδή – όπως είπε – γράφτηκαν σχετικά με τη συμπεριφορά του και την κράτησή του.

«Οι δικοί μου ενημερώνονταν από τις ειδήσεις και γράφονταν πράγματα που με “δίκασαν”. Πώς έβγαιναν οι ειδήσεις και βγάλατε συμπεράσματα; Πώς με χρεώσατε ότι εγώ μάλωνα; Πώς; με δικάσατε χωρίς να με ρωτήσετε;» είπε στους δημοσιογράφους προτού διηγηθεί τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησής του.

Διαβάστε επίσης  Summer 2024 Opening Party @ Dielefsis Cocktail & Music bar (26/4)

«Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα και μετά θα πηγαίναμε στη Βραζιλία. Δήλωσα τη διεύθυνση ενός καλού μου φίλου. Δεν δεχόντουσαν τη διεύθυνση και ήθελαν να δηλώσω ξενοδοχείο. Μας πήραν τα διαβατήρια, τα κινητά, τα χαρτιά, τα ρούχα, τα πάντα και μας έβαλαν σε ένα κελί. Για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανέναν σε σημείο να πιστεύουμε ότι θα μας εξαφανίσουν. Δεν μας έδιναν νερό και φαγητό. Κάποια στιγμή κάναμε επεισόδιο για να γίνει κάτι. Μείναμε τρεις νύχτες και πήραμε 2 τηλέφωνα από ένα λεπτό. Ο πρέσβης ήρθε Δευτέρα και εμείς ήμασταν εκεί από το Σάββατο. Τελευταία στιγμή μας δίνουν τα εισιτήρια. Δεν είμαι πακέτο να με στέλνουν όπου θέλουν».

 

 

«Δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο επίτηδες γιατί αυτό ήθελαν. Δεν μάλωσα με κανέναν πιλότο. Οι άνθρωποι ήταν παρανοϊκοί. Είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυραφάκια. Ένας Κολομβιανός προσπάθησε να αυτοκτονήσει».

Μάλιστα στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το «Ευτυχείτε» ο παρουσιαστής τόνισε ότι όλα γίνονται συστηματικά εναντίον των Ευρωπαίων και δήλωσε ότι θα μιλήσει με τους δικηγόρους του και θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων.

Διαβάστε επίσης  Issue 791

 

 

Πηγή: reader.gr