Η Ζενεβιέβ Μαζαρί του GNTM ξέρει πώς μπορούν να γίνουν καλύτερες οι Δευτέρες μας…με έναν πάρα πολύ απλό και ανέξοδο τρόπο

 

Οι Δευτέρες και οι Τρίτες είναι οι μέρες που οι φανατικοί του GNTM «χορταίνουν» πλέον τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στο δημοφιλές ριάλιτι σε διπλό ρόλο, καθότι φέτος εκτός από creative director έχει πάρει και τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή.

Παρόλα αυτά, για να καλυτερεύσουν οι Δευτέρες που δύσκολα χωνεύουμε, η αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του GNTM έχει μία καλύτερη πρόταση, τουλάχιστον όσον αφορά στο ξεκίνημα της ημέρας.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, μας προτείνει να χορεύουμε όπως κάνει και η ίδια υπό τους ήχους του Rocketman του David Bowie -ο οποίος εκτός από ταλαντούχος μουσικός, υπήρξε style icon επί δεκαετίες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?by @vassiliskaridis οι Δευτέρες είναι καλύτερες όταν τις χορεύεις ❤️?#life #bluemonday #liveextraordinary #beextraordinary ?✊??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη genevieve majari (@genevievevv) στις

 

Διαβάστε επίσης  Alcatrash live - Closing Season party @ Bras de frères (28/4)

Το βίντεο με το χορευτικό τράβηξε ο φωτογράφος και σύζυγος της Ζεν, Βασίλης Καρύδης, ο οποίος, όπως έχει δηλώσει η κριτής του GNTM, μοιράζεται την ίδια «τρέλα» με εκείνη αναφορικά με τη μόδα και τη μουσική.

«Οι Δευτέρες είναι καλύτερες όταν τις χορεύεις», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο κι εμείς δε μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της…

 

Πηγή: marieclaire.gr