Μήπως είσαι ένα από αυτά;

 

Βρισκόμαστε στην εποχή του Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι πέρασες τις προηγούμενες εβδομάδες αναθεωρώντας την καθημερινότητά σου και τις συνήθειες της ζωής σου.

 

 

Είναι ασυνήθιστο να ξεκινήσεις πιο υγιεινή διατροφή ή πρόγραμμα γυμναστικής σε αυτή την εποχή και αν νιώθεις την ενέργειά της να βουτάει στην αυτοβελτίωση, κάνε λίγο πίσω. Ωστόσο, η περίοδος του Παρθένου έχει την τάση να σε κάνει τελειομανή και αν είσαι έτοιμη για μία αλλαγή, είσαι τυχερή αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι η καλύτερη και έχει να κάνει με την εποχή του Ζυγού στην οποία μπαίνουμε.

 

zodia chillin

Δίδυμος: Αρχίζεις να νιώθεις ξανά δημιουργική έμπνευση

Νιώθεις ξαφνικά την ανάγκη να πιάσεις τα πινέλα σου; Να διαβάσεις ένα ρομαντικό μυθιστόρημα; Ή να ακολουθήσεις έναν διασκεδαστικό πρόγραμμα χορού για να γυμναστείς μέσω YouTube; Ετοιμάσου να νιώθεις γεμάτη από διασκεδαστικές ιδέες γιατί αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος μπαίνει στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και την απόλαυση. Αυτή η διέλευση θα βγάλει έξω το παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα σου επιτρέψει να παίξεις και να χαζολογήσεις. Η ζωή είναι μικρή για να παίρνεις στα σοβαρά τα πάντα, κάθε στιγμή, οπότε σταμάτα να αγχώνεσαι για αυτά που θα συμβούν στο μέλλον και να ανασύρεις αναμνήσεις από το παρελθόν. Ζήσε το τώρα. Είναι πολύ όμορφο για να μην το κάνεις.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ήρθε από τα Σφακιά να ξετρελάνει τα Χανιά!

 

Ζυγός: Βγαίνεις από το κλουβί σου και τα καταφέρνεις μια χαρά

Έρχεσαι από έναν παράξενο και ονειρικό ύπνο. Ξόδεψες τους προηγούμενους μήνες θωρακίζοντας τον εαυτό σου με πνευματικότητα, διαλογισμό, θεραπεία και ξεκούραση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχεις περάσει πολύ χρόνο μόνη σου. Τώρα, που είμαστε λίγο πριν την εποχή του Ζυγού (ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου) αλλάζεις ρυθμό. Θέλεις να φανείς, οπότε βγες έξω και αναδείξου. Έχεις κάνει πολύ εσωτερική δουλειά και έχεις δουλέψει με τον εγωισμό σου. Τώρα θα θερίσεις τους καρπούς με το να χαρείς την αυτοπεποίθηση που έχει ενδυναμωθεί και αναβαθμιστεί. Ξόδεψε αυτή τη βδομάδα αγαπώντας τον εαυτό σου γιατί σε αγαπούν και όλοι οι άλλοι.

 

Σκορπιός: Το μυαλό σου ξεχειλίζει από δύναμη και δυνατότητες

Μια λάμπα είναι αναμμένη πάνω από το κεφάλι σου. Σίγουρα είναι. Έρχεσαι με έξυπνες ιδέες και συναρπαστικά πράγματα να πεις και είναι όλα χάρη στο γεγονός ότι ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιό σου στις 22 Σεπτεμβρίου. Θέλεις η φωνή σου να ακουστεί οπότε πες τη γνώμη σου και μην αφήσεις τον κόσμο να σε σταματήσει από το να λες αυτό που θες. Γράψε τις σκέψεις σου, γνώρισε τον εαυτό σου σε βαθύτερο επίπεδο και πούλα λίγο τον εαυτό σου. Νιώθεις ότι είσαι έξυπνη και εύστροφη. Γιατί να θες να κρύψεις τη λάμψη σου;

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: Η Λαϊκή διασκέδαση στα καλύτερά της!

 

Πηγή: marieclaire.gr