Το νέο ντοκιμαντέρ δίνει μία διαφορετική οπτική για τα σπορ και τη ζωή, από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην άκρη του πάγκου.

 

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα παραγωγή του Netflix ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και πρόκειται για ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ με διαφορετικό concept από όσα έχεις δει μέχρι τώρα. Ο John W. Rutland (Becoming Bond, The Neighbor, Too Funny to Fail: The Life & Death of The Dana Carvey Show, Paranormal Activity: The Ghost Dimension, Power) συνεργάζεται με μία εξαιρετική ομάδα παραγωγών -μεταξύ των οποίων και ο LeBron James– και σκηνοθετών (John Henion, Sarah Feeley, Alexandria Stapleton), καταγράφοντας τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που πήραν εντός και εκτός γηπέδων κάποιοι από τους σημαντικότερους προπονητές στην ιστορία των σπορ.

 

Τα πρόσωπα της 1ης σεζόν

Στον πρώτο κύκλο του The Playbook εμφανίζονται ο θρυλικός Γάλλος προπονητής τένις Patrick Mouratoglou, ο head coach των Los Angeles Clippers Doc Rivers, το αφεντικό (πλέον) της Τότεναμ José Mourinho, η Jill Ellis (πρώην προπονήτρια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ με την οποία κατέκτησε το τελευταίο Μουντιάλ γυναικών) και η Dawn Staley (Hall of Famer παίκτρια και προπονήτρια μπάσκετ, 3 φορές χρυσή Ολυμπιονίκης, 2 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και πλέον στον πάγκο των South Carolina Gamecocks). Μιλούν με σκοπό να μεταφέρουν γνώσεις και εμπειρίες στον θεατή, με το show να ακολουθεί μία ανέλπιστα γοητευτική πλοκή.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

Οι κορυφές των βουνών είναι μικρές σε μέγεθος και ο αέρας σε αυτές είναι διαπεραστικός για κάποιο λόγο. Επειδή δεν πρέπει να φτάνεις, υπό κανονικές συνθήκες, σε αυτές” αναφέρει σε κάποιο σημείο του trailer η Ellis, η οποία γνωρίζει καλά πώς είναι να βρίσκεται εκεί, έχοντας κατακτήσει δύο Παγκόσμια Κύπελλα γυναικών. Και αυτή είναι μία πολύ χαρακτηριστική ατάκα για όλα όσα περιγράφονται και προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ.

 

 

 

Οι “πρωταγωνιστές” του δε δίνουν απλές συνεντεύξεις αλλά ουσιαστικά κάνουν μία κατάθεση ψυχής που σπάνια βλέπουμε από σταρ του διαμετρήματός τους, αποκαλύπτοντας με συναισθηματισμό και ειλικρίνεια τις κρίσιμες στιγμές στην προσωπική τους ζωή και στη σταδιοδρομία τους, που τελικά βοήθησαν στη διαμόρφωση των φιλοσοφιών τους.

Το The Playbook κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου και ο πρώτο κύκλος θα περιλαμβάνει 5 επεισόδια.

 

 

 

Πηγή: esquire.com.gr