Οι celebrities έβαλαν μια glam πινελιά από την άνεση του σπιτιού τους

 

Η μεγαλύτερη γιορτή της τηλεόρασης έλαβε χώρα αυτή τη χρονιά διαδικτυακά. Τα Βραβεία Emmys 2020 ή «PandEmmys», όπως χαρακτηριστικά τα αποκάλεσε ο οικοδεσπότης του event, Jimmy Kimmel, αν και έγιναν χωρίς κόκκινο χαλί, τα είχαν όλα, από πολιτικά μηνύματα μέχρι μια γεύση από τα σπίτια των διάσημων, οι οποίοι συνδέθηκαν μέσω zoom, για να τα παρακολουθήσουν.

Παρά τις διαφορετικές αυτές συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Βραβείων Emmys 2020, οι celebrities δεν πτοήθηκαν κι έβαλαν μια glam πινελιά στη βραδιά, έστω και αν ήταν από την άνεση του σπιτιού τους.

Αγαπημένες stars, ανάμεσα στις οποίες η Jennifer Aniston, η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς Zendaya αλλά και η Reese Witherspoon, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις τόσο με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, όσο και με τα beauty looks τους.

Δες εδώ όσα ξεχωρίσαμε και εμπνεύσου για την επόμενη σου έξοδο:

 

Yvonne Orji

Η ηθοποιός και κωμικός Yvonne Orji ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα έντονο, βαθύ κόκκινο κραγιόν το οποίο ταίριαζε άψογα με το χρώμα του φορέματός της και ψεύτικες βλεφαρίδες που τόνισαν πολύ το βλέμμα της. Όμως, το beauty statement ήταν το μήνυμα που πέρασε μέσα από τα μαλλιά της. Στη μια πλευρά του κεφαλιού της υπήρχε σχεδιασμένο το σύμβολο του Black Lives Matter.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

NUFF✊?SAID? #Emmys2020 ?: @wendellwphoto Hair design: @mickeydabarber Hair styling: @reign.mari.hair Makeup: @missdrini Stylist: @apuje Dress: @azziandosta Jewelry: @davidyurman Shoes: @louboutinworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Orji (@yvonneorji) στις

 

Διαβάστε επίσης  Food Trucks at Street Food Festival Crete!

Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon συμμετείχε στην εκδήλωση από τον κήπο της με ένα κομψό μαύρο φόρεμα Louis Vuitton. Προτίμησε ένα κλασικό Hollywood look το οποίο δημιούργησε φορώντας ένα λαμπερό, ζωηρό κόκκινο κραγιόν και χτενίζοντας τα μαλλιά της σε soft waves.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Shortest #Emmys commute yet! Bringing the festivities to my lawn and excited to celebrate the incredible cast and crews of @themorningshow, @biglittlelies and @littlefireshulu tonight! ✨ @hellosunshine @televisionacad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις

 

Regina King

Την τέλεια επιλογή για τα εικονικά Βραβεία Emmys 2020 έκανε και η Regina King. Το glam μακιγιάζ της ηθοποιού συμπληρώθηκε με το updo χτένισμά της, το οποίο ανέδειξε τον όγκο των μαλλιών της. Για τη λαμπερή της επιδερμίδα φρόντισε η makeup artist, Latrice Johnson.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Blue is the warmest color ? My lens on this talented powerhouse @iamreginaking for the #Emmys red carpet! Stylist @waymanandmicah MUA @makeupbylatrice Hair @larryjarahsims Assist @lucky_peters @thebrianalan #JamesShotMe #ReginaKing #Emmys2020 #Eredcarpet #emmys #BlackExcellence

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Anthony (@iamjamesanthony) στις

 

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

Kerry Washington

Η Kerry Washington έκανε επίσης μια διπλή εμφάνιση. Πρώτα με στράπλες φλoράλ φόρεμα από τον οίκο Oscar De La Renta και στη συνέχεια, με ένα ολοκέντητο φόρεμα με παγιέτες Dolce & Gabbana. Και στις δύο περιπτώσεις, το beauty look της παρέμεινε ίδιο: cat eye μακιγιάζ, φούξια χείλη και ένα sharp bob.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Haven’t dressed up in a while so had to make the most of it. Look ✌?#Emmys2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerry Washington (@kerrywashington) στις

 

Jennifer Aniston

H Jennifer Aniston επέλεξε ένα μεταξωτό μικρό μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο φινίρισμα και το συνδύασε με μαύρα “barely-there” σανδάλια και λαμπερά κοσμήματα. Το hair look της επιμελήθηκε ο hairdresser Chris McMillan, ο οποίος επέλεξε ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα για τη σταρ. Όσο για το μακιγιάζ της, αυτό κινήθηκε σε φυσικές αποχρώσεις, που έδιναν έναν νεανικό αποτέλεσμα στο look της Jennifer Aniston. Τα μόνα σημεία που ήταν ελαφρώς τονισμένα ήταν τα χείλη της, με ένα pinky beige κραγιόν και τα μάτια της, με μπόλικη δόση μάσκαρα.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

 

H.E.R.

Η τραγουδίστρια και στιχουργός είχε και το πιο glam χτένισμα της βραδιάς: μια sleek αλογοουρά διακοσμημένη με στρας δια χειρός Nina Monique.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sleek back pony braid with some ✨✨ on @hermusicofficial for her #emmys performance Makeup by @marissavossenmakeup Stylist @therealwourivice #ninamoniquehair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ninamoniquehair (@ninamoniquehair) στις

 

Zendaya

Η Zendaya έκανε μια διπλή εμφάνιση. Η πρώτη ήταν με αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα από τον Christopher John Rogers, την οποία ολοκλήρωσε με ένα slicked-back σινιόν, ένα απαλό cat-eye μακιγιάζ ματιών και nude glossy κραγιόν. Pure elegance!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????The muse, @zendaya, by @luxurylaw in FW20 moire and silk taffeta with @bulgari jewels for good measure for the 2020 Emmys! ?☂️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη christopher john rogers ? (@christopherjohnrogers) στις

 

Στη δεύτερη εμφάνισή της, κατά την οποία έλαβε το βραβείο “Best Actress in a Drama Series”, εμφανίστηκε φορώντας ένα απίστευτο πουά φόρεμα από τον Giorgio Armani και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, σε ένα ογκώδες updo χτένισμα, με μερικές τούφες να πέφτουν χαλαρά στο πλάι.

 

 

Πηγή: marieclaire.gr