Χαμός έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού πάνω από τον άστεγο, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

 

Την οργή των χρηστών του μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η εικόνα που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας ενώ δίπλα τους κοιμόταν ένας άστεγος.

Όπως θα δείτε παρακάτω ο γνωστός φωτογράφος και οι συνεργάτες του βρίσκονται στην Πανεπιστημίου και φωτογραφίζουν το μοντέλο για τις ανάγκες ενός πολύ γνωστού περιοδικού, ενώ μπροστά στα πόδια τους σχεδόν βρίσκεται ξαπλωμένος ένας άνδρας.

Εύλογα η εικόνα αυτή έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media με τους χρήστες να κατηγορούν τον Σκουλό για ασέβεια προς τον άστεγο και να σχολιάζουν την ανισότητα και την αδικία που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.

Το θέμα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή «Ευτυχείτε».

 

 

«Ντροπή για όλους μας» χαρακτηρίζει το θλιβερό αυτό περιστατικό ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό και προσθέτει ότι «καλό θα ήταν όλοι μας να αποκτήσουμε λίγο τσίπα».

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

 

 

Οργισμένη σχολίασε τη φωτογραφία και η Έλενα Ακρίτα με μια ανάρτησή της στο Facebook, γράφοντας:

«Μόντελινγκ δίπλα στον άστεγο; Αληθεύει ότι αυτό το αίσχος είναι από φωτογράφηση του GNMT; (Έχω καλύψει το πρόσωπο του ανθρώπου)».

 

 

Πηγή: reader.gr