Όπως όλα δείχνουν, τη Πέμπτη 24/9 η διασκέδαση επιστρέφει στη πόλη μας, έστω και με διαφορετικό ωράριο από αυτό που είχαμε συνηθίσει.

Μπορεί κάποτε να ξεκινούσαμε τη διασκέδαση μας στις 00.00, όμως όπως όλα δείχνουν αυτό δεν πρόκειται να επανέλθει άμεσα. Έτσι λοιπόν το Room κάνει την αρχή στα Χανιά, προσαρμοζόμενο στις νέες συνθήκες. Λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και με περιορισμένη χωρητικότητα επαναφέρει το clubbing που τόσο μας έλειψε, στην πόλη των Χανίων.


Το εγχείρημα της απογευματινής διασκέδασης έχει πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε, οι παλιότεροι θα θυμούνται έντονα τα Κυριακάτικα απογεύματα στο Senso, με τα ιστορικά Chillin Parties που άφησαν εποχή. Γιατί να μην συμβεί κάτι ανάλογο και αυτή την εποχή στα Χανιά;;;

Σημασία λοιπόν δεν έχει η ώρα, αλλά η διάθεση! Σήμερα πιο πολύ από ποτέ, ο κόσμος έχει την ανάγκη να διασκεδάσει και να ξεφύγει από την μαυρίλα της καθημερινότητας.

Το Room έρχεται για να κάνει την αρχή και να δώσει πνοή και πάλι στη πόλη.

Winter Season is loading…

Stay tuned…

Posted by Room Chania on Friday, 11 September 2020

Τη Πέμπτη πραγματοποιείται το opening με το Drip it party σε ρυθμούς rnb, ενώ τη Παρασκευή παίρνουν τη σκυτάλη οι Sinners και ο εμπνευστής των απογευματινών Chillin parties, Andreasondecks για να μας μυήσουν σε μία αγαπημένη συνήθεια.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Ίσως αυτή να είναι και μια καλή αφορμή για να κυκλοφορήσουν και οι μεγαλύτεροι που δεν μπορούν να περιμένουν μετά τις 12.00 για να διασκεδάσουν.

Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή στην χειμερινή σεζόν του Room Chania!

 

Κρατήσεις fb: Room Chania

Κρατήσεις insta: roomchania