Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στην επερχόμενη σειρά του Disney+, με τους Paul Bettany και Elizabeth Olsen.

 

Από τα δεκάδες projects που ετοιμάζει παράλληλα η Marvel, πιθανότατα να γνωρίζουμε τα λιγότερα για το WandaVision – το spinoff TV series του Disney+, με τον Paul Bettany και την Elizabeth Olsen στους γνώριμους από το MCU ρόλους των Vision και Wanda Maximoff.

Το WandaVision ήταν ένα από τα πρώτα projects που επιβεβαιώθηκε από την Disney και θα κάνει πρεμιέρα (λογικά) την άνοιξη του 2021. Οι φήμες μέχρι τώρα ανέφεραν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι ανάμεσα σε Marvel blockbuster και χιουμοριστική κομεντί, ακολουθώντας την Scarlet Witch και τον Vision στη δεκαετία του 1950, γεγονός επιβεβαιώνεται και από τα όσα βλέπουμε στο trailer, το οποίο κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια των Emmys. Για την πλοκή ωστόσο της σειράς δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

 

 

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα doesn’t-really-say-anything glimpse της σειράς, με το ζευγάρι να κατοικεί σε ένα προάστιο αμερικανικής πόλης, στα μέσα των 50s, αλλά πιθανότατα τίποτα να μην είναι αυτό που φαίνεται. Ειδικά, ο χαρακτήρας της Elizabeth Olsen συμπεριφέρεται τουλάχιστον παράξενα συγκριτικά με τα όσα έκανε στις ταινίες της Marvel. Ίσως από την άλλη να πρόκειται για ένα multiverse-and-timeline μπέρδεμα που μπορεί να προκλήθηκε από τη δράση και την αντίδραση της χρήσης των Infinity Stones κατά τις δύο τελευταίες ταινίες των Avengers, με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται ουσιαστικά παγιδευμένοι στο εν λόγω περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία φορά που είδαμε τον Vision, ο Thanos του ξερίζωσε από το κεφάλι το Mind Stone. “Ώπα, ο Vision δεν πέθανε στο Infinity War; Και μάλιστα, δεν είναι από εκείνους που επέστρεψαν στη συνέχεια. Οπότε πώς γίνεται να δούμε και πάλι τον Paul Bettany εν δράσει;” θα αναρωτηθεί κάποιος και θα έχει απόλυτο δίκιο. Στο κόμικ όμως, οι δυνάμεις της Scarlet Witch είναι τέτοιες που μπορούν να δώσουν ξανά ζωή στον αγαπημένο της.

Σε κάθε περίπτωση, προχωράμε. Και ασφαλώς αναμένουμε, με αμείωτο πάντοτε ενδιαφέρον. Άλλωστε για τη Marvel μιλάμε.

 

Πηγή: esquire.com.gr