Τα άστρα είναι με το μέρος τους.

 

Όλες οι εποχές μπορεί να είναι ρομαντικές. Το φθινόπωρο όμως έχει όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να δημιουργηθεί ένα μαγικό σκηνικό ακόμα και στην εποχή της πανδημίας. Το άρωμα της βροχής και τα φύλλα που πέφτουν είναι από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες που συναντά κανείς στις βόλτες του. Το άρωμα του μήλου, της κανέλας και της κολοκύθας είναι αυτά που κυριαρχούν στο σπίτι.

 

 

Όσο πιο πολύ προχωράμε προς τους πιο κρύους μήνες της εποχής -και δεν χάνουμε την καλή μας διάθεση με όλα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό- η επιθυμία να πέσουμε στη ζεστή αγκαλιά κάποιου μεγαλώνει. Όλοι αυτοί οι λόγοι σε κάνουν να θες περισσότερο από οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ερωτευτείς καθώς και είναι το πιο όμορφο πράγμα ο ποιοτικός χρόνος που σου προσφέρει το φθινόπωρο. Υπάρχει και αστρολογική εξήγηση σε αυτό.

Τα παρακάτω ζώδια θα έχουν την εύνοια και την πιο ρομαντική σεζόν μέσα στο 2020. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, ετοιμάσου για πεταλούδες στο στομάχι σου.

Διαβάστε επίσης  New entry coming soon: Νεοκαφενές Acacia του Αγα στο Κοντομαρί

 

Παρθένος

Από τις 2 Οκτωβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη -ο πλανήτης του έρωτα και του ρομαντισμού- θα χορέψει μέσα από το ζώδιό σου. Αυτό θα σου θυμίσει όλους τους λόγους που λατρεύεις να είσαι ο εαυτός σου και θα σου θυμίσει γιατί είσαι καταπληκτική. Επίσης, από τη στιγμή που ο Άρης μπαίνει σε ορθή τροχιά στις 13 Νοεμβρίου, ο 8ος οίκος σου των στενών επαφών θα ενεργοποιηθεί και θα σε ενθαρρύνει να βυθιστείς βαθιά σε μια επαφή που θα σε μεταμορφώσει.

 

Ζυγός

Το φθινόπωρο ξεκινά με την εποχή του Ζυγού εντείνοντας την αυτοπεποίθησή σου και την αγάπη για τον εαυτό σου. Ωστόσο, θα αγαπήσεις κι αυτό που φέρνει ο Σκορπιός αφού η όμορφη και ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου και κατευθύνει όλη την ενέργειά της σε εσένα. Όταν η ανάδρομη πορεία του Άρη ολοκληρωθεί στις 13 Νοεμβρίου, ο 7ος οίκος σου που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα θα λάβει μια έντονη δόση θετικής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κρεατίνη από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

Σκορπιός

Ακόμα κι αν έχεις να αντιμετωπίσεις την αμηχανία της ανάδρομης πορείας που φέρνει ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου -φέρνει προβλήματα στον παράδεισο- θα ανταμειφθείς που τα κατάφερες. Η Αφροδίτη -ο πλανήτης της φιλίας και της αγάπης- θα είναι στο Σκορπιό από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου αφήνοντάς σε να νιώθεις πιο καυτή από ποτέ και πιο έτοιμη να ερωτευτείς τρελά και με πάθος.

 

Τοξότης

Είσαι τυχερή γιατί θα νιώσεις ότι θα φλερτάρεις αρκετά όταν ο παθιασμένος Άρης ορθοδρομήσει στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τη διασκέδαση και την απόλαυση στις 13 Νοεμβρίου. Όχι μόνο θα ενταθεί η ρομαντική ατμόσφαιρα όταν η Αφροδίτη -ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς- μπει στο ζώδιό σου στις 15 Δεκεμβρίου αλλά θα συνεχίσει να σε ευνοεί την ερωτική σου ζωή με ενθουσιασμό καθώς προχωράμε στη χειμερινή σεζόν.

 

Πηγή: marieclaire.gr