Σε ένα ντουέτο μαζί με την κόρη του, Γιάννα.

 

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας από τις πίστες, ο Πασχάλης Τερζής ξαναμπήκε στο στούντιο ηχογράφησης για χάρη της κόρης του Γιάννας, ερμηνεύοντας μαζί της το νέο τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Μόνο».

 

 

Την ανακοίνωση του ντουέτου έκανε πριν από μερικές ημέρες η ίδια η Γιάννα Τερζή μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. «Επιτέλους! Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί.. και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο κείμενό της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επιτέλους! ?? Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί.. και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά! ?❤️ “Για Σένα Μόνο” Στίχοι: ??‍♀️ Μουσική: ??‍♀️ + @pademusic Αποκλειστικά από Δευτέρα 21/09 στο @dromos898fm, @cosmoradio_951 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα & την Κύπρο #newsong #duet #newsingle Έρχεται από τη @minosemi_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

 

Διαβάστε επίσης  Issue 790

Το τραγούδι είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Πάρε με πάλι αγκαλιά και χάιδεψέ μου τα μαλλιά.. να γίνουμε ένα ακόμα μια φορά..” ❤️ Την Παρασκευή 25/09 κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι μας “Για Σένα Μόνο” σε όλες τις πλατφόρμες! Και τη Δευτέρα 28/09 έχουμε πρεμιέρα του βίντεο κλιπ στο Youtube, σε σκηνοθεσία του @giannis_michelopoulos ?? Μείνετε συντονισμένοι στα stories μου για λεπτομέρειες! Στίχοι: ??‍♀️ Μουσική: @pademusic + ??‍♀️ Έρχεται από τη @minosemi_official ? #giasenamono #paschalisterzis #yiannaterzi #pashalisterzis #giannaterzi #duet #newsong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

 

Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ενώ το βίντεο του κομματιού θα είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28 του μήνα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

H τελευταία δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τερζή ήταν το «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι» από τη MINOS EMI.

 

Πηγή: reader.gr