Τρία τα ριάλιτι φέτος στην ιδιωτική τηλεόραση, πολλοί οι παίκτες που ξεχωρίζουν. Οι περισσότεροι, δυστυχώς, όχι λόγω ταλέντου, αλλά λόγω χαρακτήρα. Και κάπως έτσι πέτυχαν αυτό που ήθελαν: τη δημοσιότητα

 

Του Proto Thema
Αφροδίτη Γραμμέλη

Αν θες δημοσιότητα, δουλειά στην τηλεόραση ή σε καλό πόστο της αγοράς, ή αν θες να μη δουλεύεις και να πληρώνεσαι, τότε πας σ’ ένα ριάλιτι. Οσο η ανεργία στην πραγματική κοινωνία καλπάζει τόσο στην ελληνική τηλεόραση αποκαθίσταται. Κάποτε έβρισκαν δουλειά οι άμεσα εμπλεκόμενοι: ηθοποιοί, παρουσιαστές και τεχνικοί. Πλέον οι παίκτες σε ριάλιτι συρρέουν κατά χιλιάδες και πολλοί εξ αυτών λύνουν το πρόβλημά τους. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερα ταλέντα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως τα μαγειρικά και το «Greece’s Next Top Model». Αλλά και εκεί ακόμη όσοι δεν άξιζαν διάκριση κατάφεραν να συζητηθούν περισσότερο και από τους πραγματικά ταλαντούχους. Φέτος στο «Big Brother», στο GNTM αλλά και στο «Bachelor» έχουν μπει παίκτες και παίκτριες που απολαμβάνεις να σχολιάζεις, κι ας μην καταφέρουν να τερματίσουν. Είναι ιδιαίτεροι χαρακτήρες, προκαλούν εντάσεις ή έχουν γοητεύσει τα πλήθη λόγω όχι μόνο εξαιρετικής εμφάνισης, αλλά και μοναδικής ιδιοσυγκρασίας. Όλα αυτά, φυσικά, μέχρι να έρθουν οι επόμενοι. Γιατί μετά κανείς δεν θα θυμάται κανέναν…

 

Hello, «Big Brother»

Τι να πρωτοπείς και τι να πρωτοδιαλέξεις σε αυτό το ριάλιτι που έκανε την έννοια του κάστινγκ να παίρνει άλλη διάσταση. Αυτό φυσικά του κόστισε μέχρι στιγμής, αλλά στο υπόλοιπο κομμάτι είναι σχεδόν αξιοπερίεργο πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μικρή Βαβέλ μέσα σε ένα σπίτι. Κι όμως, το πέτυχαν. Και ήδη τρεις ένοικοι ξεχωρίζουν για τα καλά.

 

Αννα-Μαρία Ψυχαράκη

Ένα ιδιαίτερο κορίτσι το οποίο κάθε Παρασκευή βρίσκεται σε θέση υποψήφιας για αποχώρηση και κάθε εβδομάδα ο κόσμος τής δίνει τις περισσότερες θετικές ψήφους. Εχει συγκρουστεί με τους περισσότερους συγκατοίκους της, έχει φτάσει σε σημείο να μαζέψει τα πράγματά της, έχει ποτίσει πλαστικά φυτά, έχει κάνει ξόρκια, έχει μιλήσει στην κάμερα του «Big Brother», έχει αποφασίσει να φύγει αλλά τελικά έχει παρακαλέσει να μείνει. Δεν τη βρίσκεις πουθενά, δεν μπορείς να εξηγήσεις τι σκέφτεται, γιατί και πώς και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει. Η Αννα-Μαρία είναι είδωλο στα κοινωνικά δίκτυα και όσο τη μισούν οι συγκάτοικοι τόσο τη λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Χρήστος Μακρίδης

Ο πρώην αντιδήμαρχος ή ο «μαρμαρωμένος αντιδήμαρχος», όπως τον χαρακτηρίζουν οι χρήστες του Τwitter, καθώς δεν μετακινείται εύκολα. Σπάνια συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού, για να σηκωθεί από ξαπλώστρα ή πολυθρόνα χρειάζεται μάλλον γερανός και συμμετέχει σε συζητήσεις καταθέτοντας απόψεις που φλερτάρουν έντονα με τα όρια του ομοφοβικού… Δεν ιδρώνει το αυτί του από τα παράπονα των άλλων, αλλά δακρύζει το μάτι του κάθε φορά που ακούει τη φωνή της γυναίκας του.

 

Σοφία Δανέζη

Κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του έχει και τη Σοφία του. Μια λυγερόκορμη τραγουδίστρια πίστας η οποία με πρόσχημα τον τσαμπουκά προκαλεί εντάσεις και κατηγορεί όσες δεν συμπαθεί για να καταφέρει να είναι στο επίκεντρο, συνήθως περιφερόμενη με αποκαλυπτικό μαγιό. Είναι όμορφη, είναι σέξι και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Κάπως έτσι κατάφερε όχι μόνο να γλιτώσει την υποψηφιότητα της προηγούμενης Παρασκευής, αλλά και ο σωτήρας της να βρεθεί στη θέση της…

 

«Next Top Model», wanna be on top

Δύο κορίτσια και ένα αγόρι μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να γίνουν θέμα συζήτησης και πολλών αναδημοσιεύσεων με μια απλή συμμετοχή στα κάστινγκ. Λίγο η εντυπωσιακή εμφάνιση και λίγο η ιστορία τους, ο στόχος επετεύχθη.

 

Λία Τσούζνταν

Είναι 20 ετών και ήρθε πριν από δύο χρόνια στην Ελλάδα από την Ουκρανία. Οι γονείς της έμειναν πίσω αλλά εκείνη έφυγε γιατί, όπως εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια, «με πονούσε ό,τι έβλεπα και δεν μπορούσα άλλο». Η Λία ήρθε στο ριάλιτι για να αποδείξει πως το μοντέλο δεν είναι μια απλώς ωραία κενή εικόνα. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Η Λία ήταν ό,τι πιο συγκινητικό και αληθινά συναισθηματικό πέρασε από την πασαρέλα του GNTM. Και πέρασε όχι μόνο ένα μήνυμα, αλλά πολλά. Και άξια πήρε τα τέσσερα «ναι» και προχώρησε. Γοήτευσε το κοινό και συγκίνησε όλους όσοι κατάλαβαν τι κρύβεται πίσω από μια εξαιρετική εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

 

Βικτώρια-Στέλλα Δορίτου

Είναι η μπαλαρίνα που ήρθε από την Κύπρο. Και είναι η πιο εντυπωσιακή υποψήφια για φέτος αλλά και μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από τα κάστινγκ του ριάλιτι. Με ύψος 1,77 μ. και εντυπωσιακές αναλογίες άφησε άφωνους κριτές και κοινό. Η φράση «Είσαι από τα πιο ωραία κορίτσια που έχουν περάσει ποτέ από εδώ», που ειπώθηκε από τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό ήταν μάλλον η πιο αντιπροσωπευτική.

 

Ηρακλής Τσουζίνοβ

Το 20χρονο μοντέλο με τη σκουρόχρωμη επιδερμίδα, τα γαλαζοπράσινα μάτια και το άφρο μαλλί ήταν από τα πρόσωπα που έκαναν μεγάλη αίσθηση εντός και εκτός πλατό. Είναι μιγάς, με καταγωγή από Ρωσία και Αφρική. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους κριτές, το όνομά του ήταν Ιμπραχίμ, αλλά το άλλαξε λόγω bullying. Μόλις παρουσιάστηκε στο ριάλιτι τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά. Γι’ αυτό και ο προσωπικός λογαριασμός του στο Instagram έφτασε στους 115.000 followers μέσα σε λίγες ώρες.

 

«The Bachelor» και οι 20 γυναίκες

Κανονικά όλες θα έπρεπε να αναλυθούν διεξοδικά. Όχι μόνο γιατί διεκδικούν έναν άνδρα σε ριάλιτι, αλλά και γιατί θα «μαλλιοτραβηχτούν», κάποιες τουλάχιστον γι’ αυτό τον λόγο. Τρεις εξ αυτών όμως έχουν προβάδισμα στην καρδιά των τηλεθεατών.

 

Ραφαέλα

Είναι 20 ετών και έρχεται από την Κύπρο. «Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες που έχουν εμπειρίες και βιώματα για να μπορεί να συζητάει! Αυτό που τη γοητεύει σε έναν άντρα είναι το μυαλό και η ικανότητά του να επικοινωνεί αυτό που αισθάνεται». Αυτά λέει το βιογραφικό της. Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μιλάει περισσότερο. Είναι εντυπωσιακή, κέρδισε τις εντυπώσεις αμέσως και φυσικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος αμέσως κατάλαβε. Είναι στην κορυφή -και όχι άδικα- των προτιμήσεων και του κοινού.

 

Αντζελίνα

Λατρεύεις να τη μισείς. Συμπεριφορά απαράδεκτη, λεξιλόγιο κάτω του μετρίου, εικόνα που την αδικεί και αντιδράσεις που μπορεί να χαρακτηριστούν ρατσιστικές. Είναι 20 ετών και ασχολείται με την κομμωτική. Το βιογραφικό της σε μπερδεύει ακόμη περισσότερο: «Στην επόμενη σχέση της αναζητά ερωτική χημεία και ειλικρίνεια! Αυτά που δεν αντέχει σε έναν άντρα είναι τα ψέματα, η αδιαφορία και ο εγωισμός. Θέλει ο άντρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Της αρέσει να τη ζηλεύουν, καθώς πιστεύει ότι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του άλλου. Θέλει ο σύντροφός της να την κάνει να νιώθει μοναδική!». Να υποθέσουμε ότι δίχως άντρα να το επιβεβαιώνει δεν το νιώθει; Αλίμονο! Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της να επιτεθεί σε κάποια άλλη κοπέλα νιώθεις καλά που είσαι στον καναπέ και όχι κάπου εκεί κοντά.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

Έλενα

Η Έλενα είναι 38 ετών και είναι τραγουδίστρια. Μία φράση και μόνο αρκεί από το βιογραφικό της: «Έχει ερωτευτεί, την έχουν ερωτευτεί, έχει πληγωθεί, έχει πληγώσει». Σαν στίχος σε λαϊκό τραγούδι. Είναι η λαϊκή γυναίκα που τα λέει όπως τα σκέφτεται. Δηλώνει 38 ετών, αλλά το Twitter γλεντάει με τα χρόνια της – και όχι μόνο. Είναι ρόλος και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες 19 όχι μόνο γιατί είναι μεγαλύτερη, αλλά και για τον τρόπο σκέψης της.

 

«My Style Rocks»

 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Μπορεί να πρόκειται για παιχνίδι και όχι για ριάλιτι, αλλά η συγκεκριμένη κυρία αδικείται που δεν μπόρεσε να μπει σε κάποιο από τα παραπάνω. Ο μόνος που δεν τσακώθηκε προκειμένου να κάνει αίσθηση και να συζητηθεί ήταν ο εαυτός της. Τέτοια αγωνία για προβολή ίσως να μην έχει καταγραφεί ούτε σε καθαρόαιμο ριάλιτι! Κούρασε και κουράστηκε, έκανε υπερβολές ακόμη κι όταν το παιχνίδι δεν ήταν στον αέρα και τελικά ήρθε η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης με τον Στέλιο Κουδουνάρη και αποχώρησε οριστικά. Όσο για το στυλ; Μπροστά σε όλη αυτή την άνευ λόγου μανούρα αγνοείται.

 

Πηγή: protothema.gr