Ένα mini series με τους Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland και Édgar Ramírez επί οθόνης.

 

Το 2017, η Nicole Kidman και ο τηλεοπτικός δημιουργός David E. Kelley ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρέδωσαν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας, το Big Little Lies. Ένα χρόνο μετά το φινάλε της σειράς, οι δυο τους συνεργάζονται ξανά και πάλι στο HBO, αυτή τη φορά σε ένα δραματικό θρίλερ με χιτσκοκικό σασπένς.

Το The Undoing είναι η ολοκαίνουργια μίνι σειρά της πλατφόρμας, στην οποία συναντώνται επί οθόνης εκτός από την Kidman, οι Hugh Grant, Donald Sutherland και Édgar Ramírez, μεταξύ πολλών ακόμα. Τη σκηνοθεσία του υπογράφει η Susanne Bier, σκηνοθέτις της βραβευμένης μίνι σειράς, The Night Manager.

 

To trailer

 

Η υπόθεση του The Undoing περιστρέφεται γύρω από την Grace Fraser, που ζει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Είναι επιτυχημένη ψυχοθεραπεύτρια, ετοιμάζεται να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο, είναι παντρεμένη με έναν αφοσιωμένο άντρα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο, που φοιτά σε ελίτ σχολείο της Νέας Υόρκης. Μερικές εβδομάδες πριν την έκδοση του βιβλίου της, ένας βίαιος θάνατος και φοβερά μυστικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συντρίβουν την ίδια αλλά και την οικογένειά της. Η Grace θα κληθεί τώρα να αλλάξει τη μέχρι πρότινος ήσυχη και βολεμένη ζωή της και να δημιουργήσει ένα διαφορετικό σπιτικό για εκείνη, τον σύζυγό της και το παιδί τους.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: El Chacal goes Street Food Festival Heraklion

 

Πηγή: esquire.com.gr