Η Nokia πραγματοποιεί δυναμικό comeback με ένα τηλέφωνο που εύκολα θα μπορούσε να συγκαταλέγεται στα πιο χρήσιμα gadgets του 007.

 

Τον περασμένο Μάρτιο, η Nokia είχε ανακοινώσει την επερχόμενη κυκλοφορία του πρώτου της 5G smartphone, με τη συσκευή να παρουσιάζεται τελικά τον Ιούλιο. Το Nokia 8.3 5G αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και τόσο η εμφάνιση όσο και τα χαρακτηριστικά του είναι εντυπωσιακά.

Αρχικά, αξίζει να πούμε πως διατίθεται σε Polar Night χρώματα, κάτι που από μόνο του τραβά τα βλέμματα. Διαθέτει μία τεράστια PureDisplay οθόνη 6,81” (2400×1080) και ανάλυση FHD+, με πρωτόγνωρη ευκρίνεια. Η τετραπλή 64 ΜP κάμερά του επιτρέπει στον χρήστη να τραβά εκπληκτικά κοντινά αλλά και τοπία, τρομερά ζωντανά πορτραίτα, διαθέτοντας τη Action Cam για πιο σταθερά βίντεο σε έντονη κινητικότητα. Τα βίντεο μπορούν να αποκτήσουν σχεδόν επαγγελματική υπόσταση χάρη στα ενσωματωμένα κινηματογραφικά εφέ ZEISS: Αυτά μπορούν να προσθέσουν αναμορφωτικές και μπλε λάμψεις στο υλικό και πλήθος άλλων βελτιώσεων.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (14/4)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Pretty as a picture! It’s always nice when your smartphone is both capable of taking beautiful pictures and being beautiful itself ? Nokia 8.3 5G’s 64MP camera captures beauty while it’s design is captivating on its own #Nokia8dot35G

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nokia mobile (@nokiamobile) στις

 

Στην καρδιά του υπάρχει ένας Snapdragon 765G SoC σε συνδυασμό με 6 GB ή 8 GB LPDDR4X RAM και 64 GB ή 128 GB επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης. Το Nokia 8.3 5G συνδυάζει το κουμπί τροφοδοσίας και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για πιο ομαλή και απρόσκοπτη πρόσβαση του χρήστη στο τηλέφωνο. Οι σχεδιαστικές του ρίζες πατούν στο γνήσιο σκανδιναβικό design, τόσο λόγω του αμιγώς γυάλινου περιβλήματός του όσο και λόγω του εκπληκτικού χρώματός του – όπως διάβασες πιο πάνω εμπνέεται από το Βόρειο Σέλας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New gadget incoming! ???Discover how 00 agent Nomi keeps on mission with the Nokia 8.3 5G; the #OnlyGadgetYouNeed to get the job done. Show how you like the new Nokia 8.3 5G with emojis below.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nokia mobile (@nokiamobile) στις

 

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Η αναφορά του James Bond στον τίτλο δεν είναι τυχαία καθώς η Nokia συνεργάζεται για την προώθησή του με την παραγωγή του No Time To Die: Στη νέα ταινία του 007 η πιο φρέσκια πράκτορας 00 Nomi (Lashana Lynch) το χρησιμοποιεί. Δεν χρειάζεται ωστόσο να ανήκεις στην MI5 για να έχεις και εσύ ένα τέτοιο gadget.

Το Nokia 8.3 5G είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες, με την τιμή του να ξεκινά από τις £499.

 

Πηγή: esquire.com.gr