Στο μεγαλείο της ελληνικής εφευρετικότητας υποκλίθηκε η γνωστή υπηρεσία μεταφοράς δεδομένων

 

Η εποχή του Ίντερνετ και των social media είναι μαγική, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μία στιγμή αγνής, πατροπαράδοτης ελληνικότητας μπορεί όχι απλά να γίνει viral, αλλά να κάνει τα memes πραγματικότητα. Όλα ξεκίνησαν από την high tech μέθοδο που επιλέχθηκε για τη μεταφορά των αρχείων της ΔΟΥ Αχαρνών, η οποία ενοποιήθηκε πρόσφατα με τη ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, τα φόρτωσαν όλα στοργικά στην φιλόξενη καρότσα μίας νταλίκας. Σύμφωνα με το enikos.gr, οι αρμόδιοι δήλωσαν ότι όλα έγιναν βάσει σχεδίου:

«Έγινε το απαραίτητο back up, υπάρχουν όλα τα αρχεία ηλεκτρονικά. Όταν οι φάκελοι φορτώθηκαν, σκεπάστηκαν για να ασφαλιστούν, και μεταφέρθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο για να καταστραφούν, με μέριμνα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Το όχημα έφυγε κατευθείαν όταν φορτώθηκαν οι φάκελοι, δεν παρέμεινε στο σημείο. Το κτίριο έχει αδειάσει.»

 

Αυτή είναι η φωτογραφία που έγινε viral:

 

 

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Το πράγμα όμως έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρον, όταν ένας χρήστης του μέσου αποφάσισε να ζητήσει τη γνώμη της WeTransfer για το ζήτημα. Αυτό που λογικά δεν περίμενε, ήταν ότι η γνωστή υπηρεσία ηλεκτρονικής μεταφοράς δεδομένων θα εντυπωσιαστεί αρκετά από την ελληνική μεθοδολογία ώστε να απαντήσει (και να προσφέρει τις υπηρεσίες της):

 

 

Το πράγμα γενικώς δεν έμεινε ασχολίαστο:

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!
Ούτως ή άλλως το φουτουριστικό πέθανε, η φάση είναι

 

 

Πηγή: luben.tv