Ένα νέο, πολύ ξεχωριστό  χώρο άθλησης μικρών και μεγάλων υποδέχτηκαν τα Χανιά.

Το Krav maga Training Mournies & Fitness δεν είναι άλλο ένα γυμναστήριο. Είναι πρωτίστως ένα σωματείο καλλιέργειας αυτοάμυνας, αλλά και ένας χώρος ψυχικής και σωματικής υγείας.

Με τμήματα krav maga για ενήλικες, kids και junior, ομαδικά προγράμματα Zumba, Pilates και Cross Training, αλλά και Personal Training για όσους θέλουν να δουλέψουν ακόμα πιο εντατικά, ο χώρος είναι κατάλληλος για κάθε ηλικία και φύλλο, χωρίς να κάνει εξαιρέσεις.

Προσθέστε σε όσα αναφέραμε ότι παρέχεται και open gym για όσους θέλουν να αθληθούν κατά τη διάρκεια της μέρας, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του πτυχιούχου, πολυβραβευμένου και αναγνωρισμένου γυμναστή – εκπαιδευτή Γιώργου Βαρανάκη.

Επειδή όμως στις μέρες μας το κόστος είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι η μηνιαία συνδρομή είναι πολύ οικονομική, πόσο μάλλον αν εγγράφονται περισσότερα από ένα μέλη της οικογένειας.

Το Krav maga Training Mournies & Fitness είναι ένας από τους πιο “friendly” χώρους που μπορείτε να επιλέξετε για την άθληση σας. Γιατί πριν από όλα πρέπει να απολαμβάνεις την γυμναστική σου, χωρίς να νιώθεις άβολα και αυτό το έχουν καταφέρει με το παραπάνω!

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Διευθ. Μουρνιές (έναντι νοσοκομείου)

Τηλ. 697 714 0741

insta.: kmt_mournies_and_fitness

fb. Krav maga KMT – varanakis

Γράφει ο Ανδρέας Γαρυφαλής

Για την Chillin Press