Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε για την κόντρα που προέκυψε με την Ιωάννα Μαλέσκου, λέγοντας πως δεν θα ζήταγε συγγνώμη, καθώς εκείνη είναι το θύμα.

 

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Ιωάννα Μαλέσκου, έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής Pop Up του Alpha, μίλησε στην κάμερα του Open για το περιστατικό με τα σχόλια που ακούστηκαν, λέγοντας: «Εγώ ήμουν ξεκάθαρη όπως ήμουν πάντα, με σεβασμό και αγάπη. Δεν σχολίασα τίποτε άλλο πέρα από το ντύσιμό της».

Όσον αφορά τα όσα είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, περί σεξιστικών σχολίων απάντησε: «Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις οτι εγώ τουλάχιστον ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό κομμάτι, κάνεις ότι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε ή δεν το έκανε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν μπήκε στην διαδικασία να σκεφτεί αν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας: «Να μπω στην διαδικασία αν είχε κάνει κάτι κακό, θα το έκανε κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω όμως οτι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη. Ίσως να μην της άρεσε το κοπλιμέντο, ΟΚ, αυτό είναι θέμα της».

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus