Το πρώτο και πιο βασικό νέο δεδομένο: Cobra Kai Never Dies.

 

Όταν τα μεγάλα blockbusters αναγκάζονται το ένα μετά το άλλο να μεταθέσουν τις πρεμιέρες τους και όσο ο πλανήτης έρχεται σιγά σιγά όλο και πιο κοντά σε ένα δεύτερο lockdown, η τηλεόραση μετατρέπεται στη μεγάλη -αν όχι μόνη μας- ελπίδα. Μετά από καιρό, είχαμε επιτέλους κάποια καλά νέα: Η S03 του Cobra Kai βρίσκεται προ των πυλών και η κόντρα των Johnny Lawrence-Daniel Larusso μπαίνει σε νέες περιπέτειες.

Το Netflix κατάφερε αγοράζοντας τα δικαιώματα του prequel του Karate Kid από τo ΥοuTube Red (σ.σ: οι πρώτες δύο σεζόν είχαν γυριστεί σε αυτό) να κάνει ένα τηλεοπτικό colpo grosso. Εδώ και κάποιους μήνες όλος ο πλανήτης μιλά για αυτό, αφού όπως είναι γνωστό η νοσταλγία πουλάει σαν τρελή. Τι όμως θα συμβεί στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς;

 

Το teaser

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

As Kreese says, “The story is just beginning.” Season 3 premieres January 8, 2021 only on @netflix. And gear up because Season 4 is officially training to join the fight. Cobra Kai Never Dies.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cobra Kai (@cobrakaiseries) στις

 

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Αν δεν έχεις δει τις πρώτες δύο σεζόν, είναι η κατάλληλη ώρα να σηκωθείς και να φύγεις από εδώ γιατί ακολουθούν major spoilers. Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την τύχη του Miguel, μετά τη δραματική του πτώση από τα πέντε μέτρα, ύστερα από τη μάχη του με τον γιο του Johnny Lawrence, και την εισαγωγή του στην εντατική, παίρνει την απάντησή της στο teaser: Cobra Kai Νever Dies και ο Miguel είναι ζωντανός.

 

Η υπόθεση

Ο Johnny Lawrence τα έχει χάσει όλα – ο γιος του είναι εξαφανισμένος, το νέο του αμόρε και μητέρα του Miguel δε θέλει να τον δει στα μάτια της, ο John Kreese του έκλεψε το dojo μαζί με τα όνειρά του. Αντίστοιχα, η super επιτυχημένη ζωή του Daniel Larusso μοιάζει να έχει πάρει την κάτω βόλτα καθώς το american dream που είχε χτίσει για τον εαυτό μου μοιάζει να ραγίζει με ταχύτατους ρυθμούς. Ένα restart και μία επιστροφή στις βασικές αξίες μοιάζει απαραίτητη ή και επιβεβλημένη.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Όλα δείχνουν πως η S03 θα μπορούσε να ονομάζεται και “Ταξίδι στην Οκινάουα”, κάτι που επιβεβαίωσα και ο Jon Hurwitz, δημιουργός της σειράς. Για όσους γνωρίζουν καλά τη saga, αυτό ξυπνά αναμνήσεις καθώς είναι η ίδια διαδρομή που είχε κάνει ο Daniel Larusso μαζί με τον αείμνηστο Pat Morita (Mr. Miyagi) στο δεύτερο επεισόδιο του Karate Kid. Θα είναι άραγε η επιστροφή στην Ιαπωνία τόσο αποκαλυπτική όσο στις ταινίες; Το ελπίζουμε. Όσο για τον Johnny Lawrence; Η τύχη του, δυστυχώς, ακόμα αγνοείται – αν και οι συνωμοσίες του ίντερνετ τον θέλουν να αναλαμβάνει χρέη sensei στο Miyagi Do.

 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

To teaser επιφύλασσε και άλλη μία έκπληξη εκτός από την αποκάλυψη ότι ο Miguel συνέρχεται από το κώμα στο οποίο βρισκόταν: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για τη S03 και μάλιστα είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζαμε. Στις 8 Ιανουρίου του 2021 θα κάνει πρεμιέρα. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν το Netflix θα τα καταφέρει εξίσουν καλά στην παραγωγή του prequel όσο και του YouTube Red. Αυτή άλλωστε θα είναι η πρώτη σεζόν που γυρίζεται με την υπογραφή της μεγαλύτερης streaming τηλεοπτικής πλατφόρμας του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Το πρόσωπο έκπληξη

Ένα κινητό στην άμμο και μία κλήση που μένει για πάντα αναπάντητη. Η τελευταία σκηνή της S02, αφού πρώτα είχα προετοιμάσει για τα καλά την επιστροφή της Ali (Elisabeth Shue) στον νοσταλγικό κόσμο του Cobra Kai, σχεδόν επιβεβαιώνει το γεγονός. Ποια είναι η Ali; Το ερωτικό αντικείμενο του πόθου ανάμεσα στους δύο αιώνια έφηβους Johnny Lawrence και Daniel Larusso.

 

Η S04

Για μισό λεπτό: Ο τρίτος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος; Προφανώς, και όχι, τώρα που βρέθηκε η χήνα με τα χρυσά αυγά. Το Netflix ήταν ξεκάθαρο ήδη από το teaser: Η 4η σεζόν του Cobra Kai κάνει προπόνηση.

 

Πηγή: esquire.com.gr