Μπορεί το φετινό “SouthBreak Jam” να μην πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19, αλλά οι διοργανωτές του βρήκαν μια λύση στην οποία οι χορευτές θα εξακολουθήσουν να αναδεικνύουν το ταλέντο τους στο Breaking!

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός Breaking ( Breakdance ), ο οποίος πραγματοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια στα Χανιά και είναι από τους πιο αξιόλογους στην Ελλάδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά με πολλά έπαθλα και δώρα !

Η διαδικασία του προκριματικού γύρου μόλις τελείωσε με την συμμετοχή 72 χορευτών από 19 διαφορετικές χώρες του κόσμου !

Στην συγκεκριμένη διαδικασία, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να στείλουν ένα βίντεο με τις καλύτερες κινήσεις τους να χορεύουν πάνω σε μουσική την οποία η ίδια η διοργάνωση έστειλε με την βοήθεια των DJ μας :

-Dj Rawkuts
-Dj Amazeme

Έπειτα οι κριτές μας Βboy Exect, Bboy Thomaz, Bboy Revo και Bgirl Happy θα διαλέξουν τους Top 16 στην κατηγορία την ενηλίκων και τους Top8 στην κατηγορία των παιδιών για να προχωρήσουν στην διαδικασία των Battles!!

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!


Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού στις σελίδες μας στο Facebook ( SouthBreak Jam ) καθώς και στο
Instagram ( southbreak_jam) !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, οι οποίοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι μας περνάμε, μας στήριξαν σε κάθε μας απόφαση για να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς έρχονται πολύ δυνατές αναμετρήσεις!

Η διοργάνωση
Μάνος Κατσιαδάκης
Ηλέκτρα Ψαράκη