1+1 γίνεται;…Στο Italian Factory Outlet γίνεται!!!

 

 

Χίλια τετραγωνικά επώνυμου ρούχου και παπουτσιού σε τιμές κόστους!! Το Italian Factory Outlet την έριξε τη βόμβα για ακόμα μία φορά!!!

Προσφέρει ότι καλύτερο διαθέτει με μία σούπερ ανταγωνιστική προσφορά! Αγοράζεις ένα αντικείμενο και παίρνεις ότι άλλο θέλεις ίσης αξίας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, αθλητικά και casual… τα πάντα σε τιμές κόστους. Όλες οι νέες παραλαβές, όλη μας η συλλογή, τα πάντα ένα + ένα. Σε ότι διαλέξετε έχετε ίσης αξίας δώρα για να πάρετε ότι θέλετε. Χωρίς καμία εξαίρεση, τα πάντα σε τιμές κόστους.Αποκτήστε δύο ή και περισσότερα αντικείμενα, πληρώνοντας μόνο το ένα.

Το Italian Factory Outlet κάνει για ακόμα μία φορά τη διαφορά και φέρνει επανάσταση στις αγορές!

 

Χειμώνας με Silver & Fashion Accessories

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν να μας αποχαιρετά όμως αυτό δε σημαίνει πως οι κάτοικοι των τουριστικών περιοχών εκτός Χανίων δεν θα έχουν ένα κατάστημα για να κάνουν τις αγορές τους.

Διαβάστε επίσης  TikTok: Σπάνε με κουτουλιές τζάμια συρμών του ΗΣΑΠ για να γίνουν viral

Το Silver & Fashion Accessories θα παραμείνει ανοιχτό για να προσφέρει Φθινοπωρινά και διαχρονικά είδη σε εξαιρετικά καλές τιμές.

Έτσι όσες και όσοι επιθυμούν να αγοράσουν κοσμήματα, αξεσουάρ, τσάντες, υποδήματα και ρούχα θα μπορούν να επισκεφθούν το αγαπημένο κατάστημα της Αγίας Μαρίνας.

Με προσφορές 50% μάλλον θα το σκεφτείτε πολύ για να έρθετε προς το κέντρο.