Απολαύστε το “Οικογενεικό” από το Κατσαρολάκι

 

 

Μια ακόμα καινοτομία έρχεται από το Κατσαρολάκι που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια!

Αν θέλετε να φάτε ένα ταψί γεμιστά, παστίτσιο, μπουρέκι ή ότι άλλο μαγειρευτό τραβάει η όρεξη σας δεν έχετε παρά να καλέσετε από τη προηγούμενη μέρα για να σας το έχουν έτοιμο την επόμενη μέρα, για να το απολαύσετε μεσημέρι ή βράδυ με -15% από την αρχική τιμή μερίδας. 6 πλούσιες μερίδες, όσες και ένα ταψί, θα φτάσουν στο σπίτι σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου.

Σημειώστε το τηλέφωνο 28210 88661, γιατί σίγουρα θα σας χρειαστεί την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να μαγειρέψετε για όλη την οικογένεια!
fb. to katsarolaki / insta. to katsarolaki / Κισσάμου 120, Χανιά / Τηλ.28210 88661

 

Το OKEANOS Fish Market τα κάνει όλα για εσάς!

 

 

Εδώ και κάποιους μήνες το ψάρι μπήκε για τα καλά στη διατροφή μας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βάθμο στο Okeanos Fish Market. Πλέον δε χρειάζεται ούτε να πλύνεις, ούτε να ψήσεις, ούτε καν να πας να πάρεις ψάρι. Ο Okeanos τα κάνει όλα για σας. Διαλέξτε από τα πιάτα ημέρας ή απλά πείτε τι φρέσκο ψάρι θέλετε, πως θέλετε να σας το ψήσουν και που να σας το φέρουν. Στον Okeano τα κάνουν όλα για σας και σε πολύ καλές τιμές. Για αυτά και πολλά ακόμα θα ενημερωθούμε στη συνέντευξη του επόμενου τεύχους με τον ιδιοκτήτη Αγη Βούλγαρη…ως τότε ακολουθήστε 5 απλά βήματα για να φάτε τα αγαπημένα σας θαλασσινά!

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Απολαύστε το THEODOSI στο σπίτι…σύντομα

 

 

Τι και αν ήρθε ο Οκτώβριος. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές και ακόμα τα βράδια είναι πολύ γλυκά. Έτσι το αγαπημένο Theodosi Restaurant συνεχίζει να μας χαρίζει ξεχωριστές βραδιές με πλούσιες γευστικές απολαύσεις.

Όσοι δεν έχουν προλάβει να ανακαλύψουν την πιο μοντέρνα εκδοχή αγαπημένων παραδοσιακών πιάτων, αλλά και όσοι επιθυμούν ένα ρομαντικό γεύμα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της πόλης δεν έχουν παρά να κάνουν τη κράτηση τους και να επισκεφθούν το Theodosi Restaurant στη Παρηγοριά.

Στο Theodosi θα ανακαλύψτε πως οι πρώτες ύλες, τα μπαχάρια μας και ότι παράγει ο τόπος μας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία ενός από τα πιο όμορφα δομημένα μενού της πόλης.

Στο μόνο που θα δυσκολευτείτε είναι τι να πρωτοδιαλέξτε για το γεύμα σας!