Χρήστης του Twitter πείραξε τις φωτογραφίες διάσημων γυναικών και τις έκανε αγνώριστες.

 

Τα social media και ιδιαίτερα το Instagram προωθούν όσο τίποτα την αψεγάδιαστη ομορφιά από την κορυφή ως τα νύχια, δημιουργώντας σε κανόνα την τάση να «πειράζουμε» τις φωτογραφίες μας στο βωμό των… likes.

Η φυσική ομορφιά, οι όποιες ατέλειες και τα σημάδια του χρόνου, έχουν πάει προ πολλού περίπατο στον… φιλτραρισμένο κόσμο του Instagram και του Facebook μετατρέποντας του χρήστες σε «μάγους» του Photoshop με χείλη ροφού, γατίσια μάτια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ζουμερές (α λα Καρντάσιαν) καμπύλες και χτιστούς κοιλιακούς.

Διάσημοι, Influencers και μη, καταλήγουν αγνώριστοι προκειμένου να δείχνουν πιο όμορφοι, επιβάλλοντας στους σύγχρονους νάρκισσους νέα πρότυπα ομορφιάς ώστε να γίνουν αποδεκτοί από τους ψηφιακούς φίλους τους.

Ένας χρήστης του Twitter (ο Iva Dixit) θέλοντας να μας δείξει πόσο ψεύτικος μπορεί να γίνει ο ψηφιακός κόσμος των social media πήρε παλαιότερες φωτογραφίες διάσημων γυναικών και τις πέρασε μέσα από τα φίλτρα διάφορων εφαρμογών ώστε να τους δώσει τo Instagram look που έχει κατακλύσει τα προφίλ των περισσότερων χρηστών των social media.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

 

 

Όπως όμως θα διαπιστώσετε από τη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, οι συγκεκριμένες διάσημες κυρίες της showbiz είναι ήδη πανέμορφες και εκθαμβωτικές με αποτέλεσμα να δείχνουν εντελώς εξωπραγματικές και ψεύτικες μετά την επεξεργασία στο Photoshop.

Την επόμενη φορά που θα μπούμε στον πειρασμό να πειράξουμε μια φωτογραφία μας για να τη μοιραστούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ας το ξανασκεφτούμε ή ας είμαστε έστω πιο… φειδωλοί με τα φίλτρα του Photoshop, ώστε την επόμενη φορά που θα μας δει κάποιος στο δρόμο να μας αναγνωρίσει.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Anjelina Jolie

 

Catherine Zeta Jones

 

Jennifer Lawrence

 

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture
Kate Winslet

 

Cameron Diaz

 

Miley Cyrus

 

Mila Kunis

 

Anne Hathaway

 

Kristen Stewart

 

Brooke Shields

 

Natalie Portman

 

 

Πηγή: reader.gr