Κατέφθασε νέο φυλλάδιο AGRO CENTER ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ

Μια μεγάλη προωθητική ενέργεια πραγματοποιεί αυτή τη περίοδο το Agro Center Ραμπαλάκος. Το νέο φυλλάδιο που φθάνει στα σπίτια σας σε όλο το νομό, περιλαμβάνει αμέτρητους κωδικούς με εξοπλισμό για τον πρωτογενή τομέα, αλλά και τον οικιακό εξοπλισμό, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Αν το βρείτε στην είσοδο του σπιτιού σας αξίζει να το ξεφυλίσετε. Ενδεικτικά θα βρείτε είδη αυτοκινητού, ψησταριές, σόμπες, αφυγραντήρες, blender, ηλεκτρικές σκούπες, μικροσυσκευές και τόσα άλλα σε τιμές που δεν φαντάζεστε. Πλέον το κατάστημα Ραμπαλάκος είναι ένας πολυχώρος που εξελίσσεται διαρκώς, προς όφελος των καταναλωτών.

 

Το ολοκαίνουργιο Bits and Bytes εντυπωσιάζει!

Η αλυσίδα καταστημάτων Bits and Bytes Internet Gaming stations αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα που έχει ως αντικείμενο πρωτότυπες υπηρεσίες παροχής διαδικτύου και οn line gaming. Από το έτος ίδρυσής της το 1999 έως σήμερα η εταιρεία ακολουθεί μια ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες καταστημάτων Internet – Gaming stations σε όλη την Ελλάδα δυναμικότητας πάνω από 3.000 Η/Υ κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου. Η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξή της βασίζεται στην υψηλή τεχνογνωσία, στην τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση των στελεχών της. Το κατάστημα των Χανίων εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο προσφέροντας ακόμα πιο ασφαλές και άνετο gaming με νέες προσφορές, ανοίγοντας και δεύτερο κατάστημα με ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις ανα pc ακόμα και από τις συστάσεις των ειδικών. Με συνολικά 350τμ και minimum 5τμ ανά pc, το gaming δεν ήταν ποτέ πιο ασφαλές και άνετο. Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα στην οδό Κύπρου 2.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Μια ακόμα επιβράβευση για τον Οίκο των Αρωμάτων

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για τον Οίκο των Αρωμάτων που συνεχίζει την απόλυτα επιτυχημένη του πορεία, τόσο στο κατάστημα των Χανίων, όσο και στο e-shop του, που διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία.

Αυτή τη φορά η βράβευση ήρθε από τους Χρυσούς Αετούς και αποτελεί μια Πανελλαδικής εμβέλειας βράβευση, με βάση τις αξιολογήσεις πελατών.

Στην ανακοίνωση του ο Οίκος των Αρωμάτων αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη βράβευση ως εξής:

“Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε άλλη μια πανελλήνια διάκριση για το Αρωματοπωλείο μας.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και άψογης συνεργασίας!
Μια επιτυχία η οποία οφείλεται και αφιερώνεται σε εσάς που καθημερινά με την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας, μας κάνετε ολοένα και πιο δυνατούς.Νιώθουμε ειλικρινά ευγνώμονες που ο ιδιαίτερος ζήλος που επιδεικνύουμε στο χώρο των αρωμάτων και η επιθυμία μας να ξεχωρίσουμε συναντούν τη δική σας ανταπόκριση.
Σας ευχαριστούμε Θερμά!!!”

 

“LOYALTY CARD” γιατί η αφοσίωση πρέπει να ανταμείβεται!

Μια ξεχωριστή ενέργεια για την στήριξη του φοιτητικού budget πραγματοποιεί το ανδρικό κομμωτήριο Nikos Lianopoulos, προσφέροντας “το έκτο κούρεμα δωρεάν” σε κάθε φοιτητή που θα αποκτήσει τη νέα “LOYALTY CARD”, απλά με την επίδειξη του φοιτητικού του πάσου.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

Όπως προβάλλεται και στην καμπάνια που τρέχει αυτές
τις μέρες για την ενημέρωση του φοιτητικού κοινού, “η αφοσίωση πρέπει να ανταμείβεται” και το πρωτοπόρο ανδρικό κομμωτήριο το κάνει πράξη με το καλύτερο τρόπο.