Είτε οδηγείτε στην πίστα, είτε στα βουνά ή στην πόλη, να θυμάστε ότι δεν γνωρίζετε αυτά που δεν ξέρετε και μη γνωρίζοντας αυτά που πρέπει να ξέρετε μπορεί να πονέσει.

 

Σήμερα θα κλείσουμε το θέμα που ανοίξαμε τις δύο τελευταίες φορές, κατά τα οποία μιλήσαμε για την ιδέα που έχει ο κάθε αναβάτης όσον αφορά τις ικανότητές του, καθώς και για την διαστρεβλωμένη αντίληψη που έχει για τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Δυστυχώς, πολύς κόσμος τραυματίζεται πριν ανακαλύψει το μέγεθος του χάσματος μεταξύ της ιδέας που έχει για τον εαυτό του και την πραγματικότητα. Οι τυχεροί επιβιώνουν ανώδυνα και μαθαίνουν από τις αναποδιές. Κάποιοι ακόμα πιο τυχεροί συναντούν κάποιον που επεμβαίνει πριν συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με κάθε τρόπο κι εμείς, είτε κατ’ ιδίαν, είτε από εδώ που έχει και μεγαλύτερη απήχηση.

Κάποιοι πεισματάρηδες θεωρούν ότι τα πάνε μια χαρά με ό,τι γνωρίζουν, αγνοώντας κάθε προειδοποίηση. Ευτυχώς περισσότεροι είναι αυτοί που δίνουν βάση σε αυτά που λέμε και σκέφτονται ότι ίσως έχουν ένα δυο πράγματα να μάθουν ακόμα. Αξιόλογες ερωτήσεις έρχονται στην επιφάνεια, όπως «πώς μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο το στρίψιμο με πολύ λιγότερο ρίσκο;» ή «τι κόλπα υπάρχουν για να μηδενιστούν οι καθημερινοί κίνδυνοι;»

Οι απαντήσεις είναι λιγότερο στα βιβλία και στο ίντερνετ και περισσότερο στις υπέροχες σχολές που υπάρχουν και γυρνούν σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα ώστε να έχουν πρόσβαση όλοι. Από προσωπική εμπειρία σας λέμε ότι σχολές όπως οι Riding School, California Superbike School, All Road Training είναι τόσο καταπληκτικές, ώστε θα σημαδέψουν την μοτοσυκλετιστική ζωή σας σε στάδια «ΠΡΙΝ» τις παρακολουθήσετε και «ΜΕΤΑ». Είτε οδηγείτε στην πίστα, είτε στα βουνά ή στην πόλη, να θυμάστε ότι δεν γνωρίζετε αυτά που δεν ξέρετε και μη γνωρίζοντας αυτά που πρέπει να ξέρετε μπορεί να πονέσει.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t