«Μύλος» με τους λόγους της αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από το Just The 2 Of Us, που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο.

 

Η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται εδώ και μέρες εκτός J2US και αρχικά ακούστηκε ότι κόπηκε από το BBC, που έχει τα δικαιώματα του μουσικού σόου, αλλά σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν απόφαση της ίδιας της παρουσιάστριας να αποχωρήσει.

«Το όνομα της Ελένης Τσολάκη ακουγόταν έντονα για το J2US, κάτι που ισχύει γιατί η Ελένη έκανε κουβέντες από το καλοκαίρι. Την προηγούμενη εβδομάδα που βγήκαν στη δημοσιότητα κάποια ονόματα, ήταν σίγουρη η συμμετοχή της μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Την Παρασκευή ακούσαμε στον αέρα του Open ότι η Ελένη Τσολάκη δεν θα είναι στο J2US και ο λόγος είναι ότι το BBC, σύμφωνα με το Open, την έκοψε λόγω φωνής.

 

 

Τη Δευτέρα που μας πέρασε έγινε το ραντεβού της Ελένης Τσολάκη με τον Ηλία Βρεττό, άρα ήταν αρκετά προχωρημένα τα πράγματα. Ένα ραντεβού που πήγε καλά μέχρι την Τετάρτη, όταν η Ελένη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και της είπαν ότι “συνεχίζουμε, αλλά με άλλο παρτενέρ”. Όταν άλλαξε ο παρτενέρ, η Ελένη ένιωσε μεγαλύτερη ανασφάλεια και τους είπε “ας το αφήσουμε καλύτερα” και αποχώρησε η ίδια. Η Ελένη Τσολάκη δεν κόπηκε από το BBC, εκείνη είπε όχι. Και το βέτο το άσκησε ο Ηλίας Βρεττός», σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Star.

Διαβάστε επίσης  Βασίλης Καρράς: Υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση - Τι συνέβη

«Μετά το ραντεβού, ο Ηλίας συσκέφθηκε με ανθρώπους, οι οποίοι του τόνισαν πως δεν θα ήταν πολύ ωραίο επικοινωνιακά για εκείνον να είναι με την Ελένη Τσολάκη. Τηλεφωνεί, λοιπόν, ο Ηλίας και λέει “θέλω να είμαι, αλλά όχι με την Ελένη Τσολάκη”. Έδωσαν την Ραχήλ Μακρή στον Ηλία Βρεττό και είπαν στην Ελένη ότι θα είναι με τον Νικόλα Ραπτάκη. Και εκεί είπε το “όχι” η Τσολάκη» είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

Πηγή: reader.gr