Κάνε δικό σου το νέο τετρακάμερο smartphone Huawei P Smart 2021 με δώρο τα απίθανα noise-canceling ακουστικά Freebuds 3i!

 

Νέα άφιξη στα smartphones της Huawei, το ολοκαίνουργιο P Smart 2021 είναι από σήμερα διαθέσιμo (σε τρία χρώματα: Midnight Black, Crush Green και Blush Gold) και κάθε προπαραγγελία συνοδεύεται από ένα μοναδικό δώρο που θα απογειώσει την εμπειρία χρήσης: Από 9 έως και 22 Οκτωβρίου, όσοι προπαραγγείλουν το Huawei P Smart 2021 θα λαμβάνουν αυτομάτως ως δώρο και τα wireless noise-canceling ακουστικά Huawei Freebuds 3i για αναπαραγωγή μουσικής με κρυστάλλινο ήχο και κλήσεις διαρκείας χωρίς θορύβους και παρεμβολές.

 

Huawei P Smart 2021: 48MP τετραπλή ΑΙ κάμερα, χωρητικότητα 128GB και Huawei Supercharge φόρτιση.

Το Huawei P Smart 2021 είναι ένα πανάλαφρο smartphone με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και σύγχρονο design που, με 3D εργονομικό σχεδιασμό, που προσφέρει άνετο κράτημα. Η οθόνη Ultra FullView 6,67 ιντσών, Super-sensory Display, αναλογία οθόνης-κινητού 90% και ανάλυση 2400 x 1080, παρέχει μια συναρπαστική ευρεία οπτική εμπειρία! Το γρήγορο ξεκλείδωμα με πλαϊνό δακτυλικό αποτύπωμα συγκαταλέγεται επίσης στα σχεδιαστικά ατού του P Smart 2021 -αφού η πρόσβαση στη συσκευή γίνεται σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα- ενώ η ελκυστική του εμφάνιση οφείλεται αναμφίβολα και στις τρεις εκρηκτικές χρωματικές αποχρώσεις του: Midnight Black, Crush Green και Blush Gold.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Το τετραπλό σύστημα κάμερας του P Smart 2021 είναι εξοπλισμένο με υπερ-ευρυγώνιο φακό 8MP f/2.4, βασικό φακό 48MP AI Ultra High-Res Mode f/1.8, φακό βάθους 2MP f/2.4 και macro φακό 2MP f/2.4, για εξαιρετικές εικόνες με μεγάλη λεπτομέρεια και ευκρίνεια, ενώ διαθέτει μια σειρά λειτουργιών και αλγορίθμων, όπως AI Beauty Editing, Night Mode και Smart Snapshot, που του επιτρέπουν να αποδίδει εντυπωσιακά πορτρέτα, super νυχτερινές λήψεις και εκπληκτικά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Σε επίπεδο επιδόσεων, το P Smart 2021 διαθέτει τεχνολογία HUAWEI 22.5W SuperCharge, η οποία του επιτρέπει να φορτίζει σε ελάχιστο χρόνο ώστε ο χρήστης να ολοκληρώνει όλες τις εργασίες του χωρίς να χρειάζεται συχνή φόρτιση. Ενδεικτικά, η 5000 mAh μπαταρία της συσκευής γεμίζει σε ποσοστό από 0% σε 53% μέσα σε 30 λεπτά, ενώ πολλαπλά τεστ αντοχής έχουν αποδείξει πως μπορεί να υποστηρίξει έως και 145 ώρες online αναπαραγωγής μουσικής, 35 ώρες online αναπαραγωγής βίντεο, 23 ώρες χρήσης 4G Internet και 20 ώρες online gaming!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

Τέλος, με πανίσχυρο επεξεργαστή Kirin 710A, χωρητικότητα 128GB, μνήμη 4GB RAM και 64/128GB ROM και λογισμικό EMUI 10.1, το P Smart 2021 ανταμοίβει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, με εντυπωσιακή ανθεκτικότητα και επιδόσεις στο multitasking λειτουργώντας ως πολυ-εργαλείο αλλά και σαν “fun” gadget για χρήστες κάθε ηλικίας.

Φυσικά, το Huawei P Smart 2021 έρχεται με προεγκατεστημένο το AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, το οποίο προσφέρει πλήθος διεθνών και τοπικών εφαρμογών, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήστη.

 

 

Μέχρι και 22 Οκτωβρίου, με κάθε προπαραγγελία Huawei P Smart 2021 θα κάνετε αυτομάτως δικό σας ακόμη ένα hot Huawei gadget: τα απίθανα ασύρματα ακουστικά Huawei Freebuds 3i, τα οποία αποδίδουν εξαιρετικό ήχο, αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με το προηγμένο Active Noise Cancellation για ακύρωση θορύβου, διαθέτουν μπαταρία που διαρκεί για ώρες και εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί, αποτελώντας ιδανική λύση για καθημερινή χρήση εν κινήσει (και όχι μόνο) τόσο για κλήσεις και βιντεοκλήσεις, όσο και για μουσική αναπαραγωγή.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

 

*Σχετικά με τις προπαραγγελίες:

Τo Huawei P Smart 2021 διατίθεται για προπαραγγελία από 9 Οκτωβρίου έως και 22 Οκτωβρίου 2020, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas, με δώρο τα ακουστικά Huawei Freebuds 3i.

 

Huawei Month στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei! Οι προσφορές συνεχίζονται!

Στο πλαίσιο του “Huawei Month”, που θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται σε περισσότερα προϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), λάπτοπ (MateBook D 14″), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH), ενώ παράλληλα προσφέρεται μεγάλο πακέτο προνομίων μέσω του Application Gallery, σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα*.

 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο των προνομίων μέσω του HUAWEI Application Gallery επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei

 

Πηγή: reader.gr