Και μόλις ξεκίνησε!

 

Ο Ήλιος είναι στον γοητευτικό, παιχνιδιάρη και διπλωματικό Ζυγό. Αυτό το ζώδιο έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη -τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς- και προτιμά να πηγαίνει με το ρεύμα και να επικεντρώνεται στα θετικά παρά στα αρνητικά. Γιατί, λοιπόν, η εποχή του Ζυγού μοιάζει να είναι τόσο δύσκολη;

 

 

Γιατί παρόλο που το συγκεκριμένο ζώδιο προτιμά να αποφεύγει την άσχημη πλευρά της ζωής, αυτό δεν σημαίνει ότι η ασχήμια φεύγει. Σημαίνει ότι πάει κάτω από το χαλί. Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι δύσκολη και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτό που σε προβληματίζει παρά να προσποιηθείς ότι όλα είναι καλά.

 

zodia chillin

Κριός

Το εγώ σου μπορεί να έχει την καλύτερη εβδομάδα για αυτό προσπάθησε να θυμάσαι πόσα πολλά έχεις καταφέρει. Ενώ πρέπει να είσαι περήφανη για την επιτυχία σου, δεν είναι το μοναδικό πράγμα σε εσένα που είναι άξιο λόγου. Είναι η τελειομανία σου και οι ιδιοτροπίες σου που σε κάνουν αληθινά γοητευτική. Σκέψου τις μάχες που δίνεις σαν χτίσιμο του χαρακτήρα σου. Όταν ξεπεράσεις αυτό το χάος και μάθεις από αυτό, θα είσαι ακόμα περισσότερο πολυδιάστατη χάρη σε αυτό.

Διαβάστε επίσης  GNTM 4: Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα - Με τη νέα κριτή στη θέση της Καγιά

 

Σκορπιός

Αν προσπαθείς σκληρά να συγκεντρωθείς, να οργανωθείς ή να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις, αυτό έχει σχέση με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου. Θα μπορούσε να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι χαμένη, σα να μην είσαι απόλυτα σίγουρη για το αν είσαι αυτή που πραγματικά είσαι. Αυτό προκύπτει γιατί σκέφτεσαι τι άνθρωπος έχεις γίνει και πώς οι αποφάσεις που έχεις πάρει στο παρελθόν έχουν επηρεάσει το ποια είσαι τώρα. Ενώ το παρελθόν σου θα είναι πάντα κομμάτι σου, αυτό δεν σε ορίζει. Άσε αυτό τον ανάδρομο να στο δείξει.

 

Τοξότης

Ακούς το ρολόι να χτυπά; Θα νιώσεις ότι δεν έχεις καλή αίσθηση του χρόνου αυτή τη βδομάδα κι αυτό οφείλεται στην ανάδρομη πορεία του Ερμή στον 12ο οίκο σου που έχει να κάνει με την πνευματικότητα. Το κεφάλι σου είναι σε διαφορετική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, μια πραγματικότητα που ο χώρος και ο χρόνος δεν υπάρχουν απαραίτητα. Αν και μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό να αφήνεις πίσω τον “πραγματικό” κόσμο και να βυθιστείς στο υποσυνείδητο, κάνεις τεράστια εσωτερική δουλειά και θεραπεύεις τις πληγές στο εγώ σου. Εμπιστεύσου τη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης  Ήρθε η ώρα των μουσικών!!!

 

Πηγή: marieclaire.gr