Ο 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη μετέτρεψε τη μονοκατοικία της σε… πίνακα ζωγραφικής προκαλώντας της μεγάλη οικονομική ζημιά

 

Πιο πρωτότυπο τρόπο δεν μπορούσε να βρει για να πάρει εκδίκηση από την πρώην σύζυγό του με την οποία είχαν διαφορές ένας 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετέτρεψε τη μονοκατοικία της στη Νέα Ιωνία του Βόλου σε… πίνακα ζωγραφικής προκαλώντας της μεγάλη οικονομική ζημιά!

Στην καταγγελία της η 41χρονη Ουκρανή πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου είχε αναφέρει ότι ο δράστης είχε βάψει τους εξωτερικούς τοίχους της μονοκατοικίας, τις πόρτες, τα παντζούρια, ακόμη και τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού με λαδομπογιές και άλλα χρώματα διαφόρων τύπων και αποχρώσεων, ακόμη και με τσιμεντόχρωμα! Όταν εκείνη αντίκρισε το… πολύχρωμο σπίτι της έπαθε σοκ και αναγκάστηκε να πληρώσει συνεργείο για να το επαναφέρει στην φυσιολογική του μορφή!

Η ασυνήθιστη υπόθεση έφτασε στα έδρανα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, χωρίς όμως την παρουσία του αυτόκλητου… ζωγράφου ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, οπότε καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή για την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Διαβάστε επίσης  Βραδιά εγκαινίων για το iReady Service & Accessories!

 

Πηγή: protothema.gr