Ο 20χρονος καλλιτέχνης μίλησε για όλα…

 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες βράδυ ο ράπερ FY ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε. Αναφέρθηκε στη ζωή του, την καριέρα του, την αναγνωρισιμότητα αλλά και το γεγονός ότι ήθελε να γίνει διάσημος, πλούσιος και τραγουδιστής.

 

Ο χωρισμός των γονιών του

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εννέα ετών. Εμένα ο χωρισμός τους δεν με απασχολούσε καν… Ο πατέρας μου, μου έλεγε ότι ήμουν κοσμόπουλος, δηλαδή ότι ήμουν στον κόσμο μου. Ένιωσα πως με πληγώνει το γεγονός ότι χώρισαν όταν άλλαξα σχολείο και είχα άλλη αντιμετώπιση. Ήμουν στο περιθώριο επειδή τύχαινε στην περιοχή οι γονείς μου να είναι οι μοναδικοί που έχουν χωρίσει. Πήρα και παίρνω τη μέγιστη αγάπη από τους γονείς μου. Προτιμώ που χώρισαν και ήταν καλύτερα από το να παίρνω μία ψευδή αγάπη. Το θέμα είναι να μην το ταυτίσουν με αυτό το ψεύτικο θέμα», δήλωσε ο FY.

Διαβάστε επίσης  Big Brother - Spoiler: Αυστηρή ποινή σε δύο παίκτες που παραβίασαν κανόνα του ριάλιτι

 

Οι ουσίες και η νέα καθημερινότητα του

«Βρέθηκα κοντά στις ουσίες και ίσως πιο νωρίς απ’ όσο θα βρισκόταν κάποιος άλλος. Αλλά δεν με επηρέασε κάποια κατάσταση. Είχα άμυνες. Έβλεπα ότι στις κακές καταστάσεις δεν είχα δύναμη να σηκωθώ και να πατήσω στα πόδια μου. Αφού κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν με βοηθάνε είπα να τα κόψω», πρόσθεσε για να συνεχίσει: «Δεν με αποσπάει από τον στόχο μου. Πάντα ήξερα ποιος είμαι ακόμα κι όταν δεν με εκτιμούσαν. Αλλά ακόμη κι όταν με υπερεκτιμούσαν, πάλι γνώριζα ποιος είμαι. Δεν με επηρεάζει τόσο πολύ παρά μόνο στην καθημερινότητά μου και στη βόλτα μου. Πάντα ήθελα να γίνω διάσημος, πλούσιος, τραγουδιστής ή ηθοποιός».

 

 

Σχετικά με τις διάφορες κόντρες καλλιτεχνών της τραπ σκηνής, ο ίδιος απάντησε: «Δεν είχα ποτέ δημοσίως κάποια κόντρα με άλλον τράπερ. Δεν πιστεύω ότι αξίζει. Ίσως είναι καλή εμπορική κίνηση, αλλά εγώ το αποφεύγω».

Διαβάστε επίσης  Έτσι θα ήταν οι σταρ του ελληνικού σινεμά στην εποχή του Instagram

 

Το πέρασμα από τις Σφήκες

O FY πέρασε και από τις Σφήκες και απάντησε σε όλα…

 

 

Πηγή: protothema.gr