Μπορεί κάποιος να περίμενε ότι ένα «καταφύγιο μπίρας» θα βρισκόταν στη Γερμανία, ωστόσο αυτό βρίσκεται αρκετά πιο νότια και συγκεκριμένα, στην Κρήτη.

 

Δημιουργός του ένας Κρητικός με μεγάλη αγάπη για τη μπίρα, που αποφάσισε να αξιοποιήσει δημιουργικά τα κουτάκια μπίρας, «ντύνοντας» με αυτά ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι του αλλά και δημιουργώντας τα πιο περίεργα και ταυτόχρονα απολύτως λειτουργικά έπιπλα. Τοίχοι, ταβάνι, πολυθρόνα, σκαμπό, ράφια, τραπεζάκι, μέχρι και παρτέρι με λουλούδια περιλαμβάνει το «καταφύγιο μπίρας», που έχει φτιάξει στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, ο κ. Μαρίνος Αποστολάκης.

 

 

Για την πρωτότυπη κατασκευή του, χρειάστηκαν 9270 αλουμινένια κουτάκια μπίρας που μάζεψε ο ίδιος και οι φίλοι του σε διάστημα δύο χρόνων. Μάλιστα ο κ. Αποστολάκης, φαίνεται να έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, τοποθετώντας όλα τα κουτάκια συμμετρικά, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

 

Και μπορεί στην είσοδο να υπάρχει πινακίδα με την ένδειξη «καταφύγιο μπίρας», ωστόσο ο χώρος δεν λειτουργεί σαν «μουσείο», αλλά πρόκειται για τον προσωπικό χώρο που έχει δημιουργήσει ο κ. Αποστολάκης για να υποδέχεται τους φίλους του.

Διαβάστε επίσης  Βολόσυρος: Στιγμές διασκέδασης που σου μένουν αξέχαστες!

 

Πηγή – Φωτογραφίες: ekriti.gr

 

Πηγή: olivemagazine.gr