Κλάματα και ξεκατίνιασμα για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου

 

Το απόλυτο ξεκατίνιασμα συμβαίνει στο Bachelor. Βραδιά αποχώρησης η χθεσινή και η Χριστίνα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το διπλό ραντεβού με τη Μαγδαληνή και τη Μαριεύη όπου και τελικά αποχώρησε η δεύτερη.

Λίγο πριν από την τελετή των ρόδων δήλωσε στον Παναγιώτη ότι δεν της αρέσουν οι επιφανειακοί άνθρωποι εννοώντας την Εριέττα διότι είχε υπονοήσει στα υπόλοιπα κορίτσια ότι η Μαγδαληνή δεν είναι τόσο προικισμένη από άποψη εμφάνισης.

Μπορεί να θέλησε να υπερασπιστεί τη φίλη της στο παιχνίδι αλλά την κίνησή της δεν καλωσόρισε η ίδια η Μαγδαληνή διότι για ακόμη μία φορά ο Παναγιώτης έπρεπε να ακούσει ότι είναι άσχημη και να βγει μία αδύναμη εικόνα της προς τα έξω.

«Κλαίω διότι δεν μου άρεσε αυτό που έγινε μπροστά στον Παναγιώτη. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις άλλες 10 γκόμενες που δείχνουν κάτι που δεν είναι. Η Εριέττα είπε ότι ο Παναγιώτης είτε θα επιλέξει με βάση την ομορφιά – γιατί όντως η Μαριεύη ήταν πιο όμορφη – ή έναν όμορφο άνθρωπο. Δεν είπε ότι εγώ είμαι άσχημη. Και τις δύο φορές η Χριστίνα βρήκε πάτημα πάλι να αναφερθεί και να με προσβάλει μπροστά στον Παναγιώτη. Τι να κάνω εκείνη τη στιγμή; Και να φαίνομαι ότι είμαι το ταπεινό μυρμηγκάκι, που δεν μιλάει και δεν λαλάει;» είπε μιλώντας στην κάμερα.

Διαβάστε επίσης  Σαρώνει η Ελλάδα στα Όσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου: Αναλυτικά οι 4 υποψηφιότητες

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr