Μία 30χρονη στη Βρετανία κατάφερε να εκθέσει τα συστήματα ασφαλείας σε αεροδρόμιο και μάλιστα άθελά της!

 

Η περίεργη ιστορία της Ίνκα Φίλβα που φέρνει στο φως η «Dailystar» ξεκινά από την Αγγλία και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο και καταλήγει ως το Κίεβο της Ουκρανίας.

Η γυναίκα ήθελε να ταξιδέψει προς τη Βαλένθια όπου την περίμενε ο φίλος της. Έκανε όμως ένα σημαντικό λάθος. Άντι να πάει στην έξοδο 44 για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα πήγαινε στην Ισπανία, πήγε στην έξοδο 54.

Και αν η λογική λέει σε κάποιον από τους ελέγχους εισιτηρίων ή διαβατηρίων θα σταματούσε και θα την καθοδηγούσαν στη σωστή πύλη, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Κανείς από τη Ryanair, την εταιρεία με την οποία πετούσε, δεν βρήκε λάθος στα έγγραφα με αποτέλεσμα η κοπέλα να ταξιδέψει στην Ουκρανία!

«Έλεγξαν το εισιτήριό μου μερικές φορές, ακόμη και στο αεροπλάνο ρώτησα τι ώρα θα έφτανα στη Βαλένθια, και μου είπαν ότι θα διαρκούσαν δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά» λέει η ίδια. Και συνεχίζει την αφήγησή της: «Κανείς δεν ήξερε πώς έφτασα στο Κίεβο και συνέχισαν να με ρωτούν για το εισιτήριό μου. Συνέχισα να τους δείχνω το εισιτήριο για τη Βαλένθια, δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς συνέβη αυτό…».

Διαβάστε επίσης  Εντωμεταξύ, ο Trannos πετσοκόψε το Madame του Trannos στο J2US

Και τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί για την ίδια, καθώς η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία δεν έχει γραφεία στην ουκρανική πρωτεύουσα και χρειάστηκε να μείνει αρκετές ώρες στην πόλη μέχρι να βρεθεί λύση.

 

Πηγή: reader.gr