Η Hoteltraining  είναι μια νέα πλατφόρμα  σεμιναρίων που σου δίνει την ευκαιρία ν’ αποκτήσεις γνώσεις σε όλες τις ειδικότητες και παρέχει όλα τα εφόδια για ν’ εξασφαλίσεις την θέση των ονείρων σου στον Ξενοδοχειακό κλάδο! Μπορεί ο ανταγωνισμός στον τουριστικό κλάδο συνεχώς ν΄αυξάνεται, ωστόσο με τα online  σεμινάρια  από την ομάδα των εξειδικευμένων εισηγητών μας, θα γίνεις η καλύτερη επιλογή κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Οι εισηγητές της Hoteltraining, στελέχη της Τουριστικής και εκπαιδευτικής  κοινότητας από όλη την Ελλάδα , επιλέχθηκαν προσεκτικά με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να μπορούν να προσφέρουν -πέραν από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο- εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες.

Όλα τα σεμινάρια στηρίζονται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία, δηλαδή μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε από το σπίτι σας, από κινητό, Tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Αρχικά τα προσφερόμενα σεμινάρια είναι 9 στον αριθμό για  όμως μας διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι  της Hoteltraining ότι μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021 τα σεμινάρια θα ξεπερνάνε τα 15.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 49 ευρώ και μπορείς να το παρακολουθήσεις άμεσα μετά την εγγραφή σου ότι μέρα και ώρα το επιθυμείς.

Κάθε Πιστοποιητικό-Βεβαίωση παρακολούθησης  που παραλαμβάνει κάποιος που συμμετέχει στα σεμινάρια περιέχει ένα μοναδικό αριθμό γνησιότητας τον όποιο  αριθμό εάν καταχωρήσει κάποιος στην πλατφόρμα της Hoteltraining   στο ειδικό πεδίο θα μπορέσει να πιστοποιήσει την γνησιότητα του.

Τα Online Σεμινάρια της Hoteltraining, αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα για την ποιοτική εκπαίδευση και εξέλιξη των ξενοδοχοϋπαλλήλων.  Μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, γίνεσαι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας και επενδύεις σ’ ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Την επιχειρηματική ιδέα υλοποίησε ο Χανιώτης   Παύλος Παπαδάκης ο οποίος και έχει μακρά προϋπηρεσία στον Ξενοδοχειακό χώρο αλλά όπως μας ανέφερε τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς την βοήθεια των συνεργατών του(εισηγητές , προγραμματιστές, κινηματογραφικά συνεργεία  αλλα και εξωτερικοί συνεργάτες από Ελλάδα και εξωτερικό

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Η Hoteltraining, ως επίσημο μέλος The CPD Certification Service, έχει δρομολογήσει μια σειρά από πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Τα αρχικά CPD, σημαίνουν Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Το CPD, ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο πάνω από 1000 ινστιτούτα και επαγγελματικά σωματεία, απαιτούν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η ζήτησης των τελευταίων ετών, αποδεικνύει ότι ο αριθμός προβλέπεται ν’ αυξηθεί αρκετά στο μέλλον.

Μία πανδημία τσάκισε τον πλανήτη, όμως η Ελλάδα στέκει ακόμα όρθια. Με μεγαλύτερο «όπλο» της τον τουρισμό και τις ομορφιές της, η μικρή αλλά δυνατή χώρα μας προσκαλεί όλους τους πολίτες του κόσμου να την αγαπήσουν για αυτό που είναι και προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής εμπειρίας.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

www.Hoteltraining.gr

info@hoteltraining.gr

fb. Hoteltraining.gr