Η σημαντική ενίσχυση της ιστοσελίδας chilloutnews.gr και η εκτόξευση των χρηστών που επιλέγουν να ενημερωθούν ή και να ψυχαγωγηθούν μέσα από τη σελίδα μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην ενίσχυση ενός ακόμα μέσου που είχε μείνει παροπλισμένο. Σήμερα μπορούμε περήφανα να πούμε ότι εισβάλουμε δυναμικά σε μια νέα εποχή παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά και σας ευχαριστούμε όλους γι’αυτό!

 

 

Η ανανεωμένη Chillin είναι εδώ και ο ενθουσιασμός μας για την πρώτη εντύπωση μετά την επανακυκλοφορία της έντυπης έκδοσης μας, αναμφίβολα μας γεμίζει αισιοδοξία.

Προφανώς αποτελεί ευχάριστη είδηση και η επιστροφή της διασκέδασης στη πόλη, έστω και δειλά δειλά και με μέτρα, όμως αυτό που μας ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο είναι η ανάδειξη νέας θεματολογίας, η συμμετοχή νέων πελατών από διαφορετικές κατηγορίες επιχειρήσεων και η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος του κοινού για την ύλη της νέας Chillin.

Πολλές φορές λένε ότι πρέπει να κάνεις μια παύση για να αξιολογήσεις καλύτερα τη κατάσταση και μετά να αποφασίσεις για τα επόμενα σου βήματα. Μπορεί στη περίπτωση μας να ήταν αναγκαστική η παύση, όμως όπως όλα δείχνουν ήταν επιβεβλημένη.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Η σημαντική ενίσχυση της ιστοσελίδας chilloutnews.gr και η εκτόξευση των χρηστών που επιλέγουν να ενημερωθούν ή και να ψυχαγωγηθούν μέσα από τη σελίδα μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην ενίσχυση ενός ακόμα μέσου που είχε μείνει παροπλισμένο.

Σήμερα μπορούμε περήφανα να πούμε ότι εισβάλουμε δυναμικά σε μια νέα εποχή παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά και σας ευχαριστούμε όλους γι’αυτό!

Ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας διαβάζετε με τον ίδιο ενθουσιασμό!

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής

 

For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/